Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
JoinU получи високо признание в три софтуер категории от G2

Януари 22, 2024

JoinU

JoinU получи високо признание в три софтуер категории от G2

Изключителното решение за заседателни зали JoinU от Prestigio Solutions, собствена марка на ASBISC Enterprises PLC, беше отличено с множество награди в три категории: софтуер за видеоконференции, категория софтуер за споделяне на екрана и категория система за резервация на зали за срещи.

Важно е да се подчертае, че изследването е проведено сред разнообразна извадка, включваща клиенти, включително малки и средни фирми и предприятия.

JoinU е признат за един от най-добре представящите се софтуери, конкуриращ се с лидери в индустрията като MS Teams, Google Workspace, Zoom, Skype и Webex. Неговата ефективност, лекота на използване и гъвкавост са високо оценени, което го прави идеален избор както за комуникационни нужди за бизнеси от всякакъв тип, така и за образование.

Проучването на пазара за лидерите в решенията за видеоконференции е проведено от G2, който е най-големият и надежден пазар за софтуер.

Резултатите от проучването и краткият списък с победители, включително JoinU, бяха съставени чрез строга оценка на удовлетвореността на потребителите с помощта на алгоритъм, който отчита действителните потребителски оценки.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.