Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Февруари 23, 2024
Ubiquiti aнонсира две нови утройства - UniFi Cloud Gateway Ultra (UCG-Ultra) и ...
Февруари 09, 2024
Разширяването на фамилията процесори Intel Core 14th дава на масовите ...
Февруари 06, 2024
Геймърските монитори Alienware на Dell Technologies бяха отличени на ...
Януари 30, 2024
Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) е нов модел точка за достъп с монтаж на тавана, която ...
Януари 23, 2024
Prestigio Solutions, собствена марка на ASBIS Enterprises Plc, обяви пускането ...
Януари 22, 2024
Изключителното решение за заседателни зали JoinU от Prestigio Solutions, ...
Януари 11, 2024
Интелигентно отопление, интелигентни спестявания: Специална оферта от AENO за ...
JoinU получи високо признание в три софтуер категории от G2

Януари 22, 2024

JoinU

JoinU получи високо признание в три софтуер категории от G2

Изключителното решение за заседателни зали JoinU от Prestigio Solutions, собствена марка на ASBISC Enterprises PLC, беше отличено с множество награди в три категории: софтуер за видеоконференции, категория софтуер за споделяне на екрана и категория система за резервация на зали за срещи.

Важно е да се подчертае, че изследването е проведено сред разнообразна извадка, включваща клиенти, включително малки и средни фирми и предприятия.

JoinU е признат за един от най-добре представящите се софтуери, конкуриращ се с лидери в индустрията като MS Teams, Google Workspace, Zoom, Skype и Webex. Неговата ефективност, лекота на използване и гъвкавост са високо оценени, което го прави идеален избор както за комуникационни нужди за бизнеси от всякакъв тип, така и за образование.

Проучването на пазара за лидерите в решенията за видеоконференции е проведено от G2, който е най-големият и надежден пазар за софтуер.

Резултатите от проучването и краткият списък с победители, включително JoinU, бяха съставени чрез строга оценка на удовлетвореността на потребителите с помощта на алгоритъм, който отчита действителните потребителски оценки.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.