Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
LOGITECH G ви предлага да играете по вашия начин с нова линия от цветни геймърски продукти

Август 25, 2020

Logitech

LOGITECH G ви предлага да играете по вашия начин с нова линия от цветни геймърски продукти

Новите безжични слушалки G733, предлагани в множество цветове, са акцент в новата линия продукти, която позволява на геймърите да изразят своя уникален стил

Logitech G въвежда на пазара нова колекция от продукти за игри, които ще дадат възможност на геймърите да изразят по-добре себе си. Централно място в серията Logitech G-Series Color Collection заемат безжичните слушалки G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset, допълнени от мишките G102 и G305 и клавиатурата G915 TKL.

„Игрите стават все по-голяма част от поп културата и личното изразяване и стил се превръщат в огромна част от геймърската идентичност,“ каза Ujesh Desai, Главен мениджър в Logitech G. „Вземайки това предвид, ние проектирахме колекция от геймърско оборудване с висока производителност по забавен и цветен начин.”

Продуктово описание

От гейминг аксесоарите до опаковката на продуктите сивия, белия и черния цвят досега доминираха в гейминг индустрията, но с разширяването на игрите по посока на потребностите на повече различни клиенти персоналното изразяване в това общество също се променя. Благодарение на социалните медии, настъпването на създадено от потребителите съдържание и главоломното увеличаване на стрийминга оборудването на творците и стаите за игра все повече попадат в кадър, което насърчава геймърите да вложат повече усилия в подбора на използваните цветове и тяхното значение за индивидуалния им стил и характер. Инвестицията в заобикалящата среда, която да отразява вътрешните възгледи, води до по-потапящо геймърско преживяване и новата колекция Logitech G Color Collection ще подсили този ефект.

Новите безжични слушалки G733 идват в избор от бяло, синьо, лилаво и черно. Те тежат само 278 г, предлагат нови цветни, обръщащи се възглавници на лентата за глава и идват с меки двуслойни наушници от мемори пяня, които следват формите на главата и превръщат модела в един от най-комфортните, които Logitech G някога са разработвали. В допълнение на G733, Logitech G разкри и колекция от цветово-координирани ленти за главата заедно с весели покрития за микрофона, които са съвместими с всички насочени микрофони на слушалките Logitech G.

„Поставихме си за задача да проектираме пълнофункционални слушалки, които позволяват на хората да изразят своята индивидуалност,” каза Tiffany Beers, Ръководител на аудио инженеринга в Logitech G. „G733 и наличните аксесоари правят точно това. Те са висококачествени и надеждни, пасват на вашата обстановка и позволяват да покажете индивидуалния си стил, без компромиси с технологията.”

В допълнение на G733, геймърите могат да избират от черна и бяла версия на Logitech G915 TKL Wireless Mechanical Gaming Keyboard, и черни, бели, сини и лилави версии на Logitech G102 Gaming Mouse и G305 Wireless Gaming Mouse.

Наличност

Всички продукти ще бъдат налични през септември септември 2020г. За повече информация моля, обърнете се към вашия ASBIS мениджър

>> Logitech® G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset

>> Logitech® Gaming Headset Mic Covers

>> Logitech® G733 Gaming Headset Straps

 

За Logitech G

Logitech G, марка на Logitech International, е световен лидер в областта на игрите за компютърни и конзолни игри. Logitech G предоставя на геймърите клавиатури, мишки, слушалки, клавиатури за мишка и симулационни продукти като волани - всичко това стана възможно благодарение на иновативен дизайн, модерни технологии и дълбока страст към игрите. Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на Nasdaq Global Select Market (LOGI). Намерете Logitech G на logitechG.com, companкорпоративния блог  или @LogitechG.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.