Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 07, 2024
Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и ...
Април 29, 2024
Intel потвърди своето продуктово портфолио с изкуствен интелект за първите ...
Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
LOGITECH G ИЗДИГА ЕФЕКТИВНОСТТА В ЕЛЕКТРОННИТЕ СПОРТОВЕ ДО НОВИ ВИСОТИ С НОВО ПРОФЕСИОНАЛНО ГЕЙМЪРСКО ПОРТФОЛИО

Септември 05, 2023

LOGITECH G ИЗДИГА ЕФЕКТИВНОСТТА В ЕЛЕКТРОННИТЕ СПОРТОВЕ ДО НОВИ ВИСОТИ С НОВО ПРОФЕСИОНАЛНО ГЕЙМЪРСКО ПОРТФОЛИО

Геймърската клавиатура Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED и геймърската мишка Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 се отличават със следващо поколение производителност, прецизност и дизайн за световните елитни играчи в електронните спортове

ЛОЗАНА, Швейцария и САН ХОСЕ, Калифорния, 5 септември 2023 г. – Днес Logitech G, бранд на Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) и водещ иноватор в технологиите и оборудването за игри, представи двата си най-нови продукта от награждаваната и всепризната PRO серия – новата гейминг клавиатура Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED и геймърската мишка Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2.

 

През последните три години Logitech G работи със стотици от най-добрите атлети в електронните спортове в света, за да създаде и усъвършенства следващото поколение устройства от PRO серията. Тези нови продукти, в комбинация с геймърските слушалки Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED, представени по-рано тази година, оформят новата PRO серия и предлагат най-високо ниво на компютърна производителност при мишки, клавиатури и слушалки.

 

„Вълнуващото ново портфолио от PRO серията представлява чиста и безкомпромисна продуктова колекция, предназначена за максимална производителност на елитните професионалисти в електронните спортове и най-конкурентните геймъри, които играят на върха на потенциала си“, каза Брент Бари, ръководител на Esports и PRO Series в Logitech G. „Тези продукти са пример за отдадеността на нашата марка да достигне нови висоти на производителност, скорост и надеждност, което е възможно само благодарение на нашия многогодишен процес на съвместно проектиране с професионални спортисти в електронните спортове. Нашите елитни партньори-спортисти помагат при проектирането, разработването и тестването на нашите продукти и така можем да гарантираме, че предоставят най-високо ниво на производителност, качество и авангардни иновации."

 

„Мишката и клавиатурата са най-важната част от компютърните игри. Ако не усещам мишката ми като продължение или част от ръката ми, няма да играя добре. Superlight 2 е почти безтегловна и не се усеща като чуждо тяло в ръката ми. Мишката Superlight 2 е като първата Superlight, но още по-добра. А клавиатурата Pro X TKL със своя компактен дизайн и надеждните Lightspeed безжични технологии, е перфектно допълнение на мишката, ако целите изчистен сетъп. И двете са задължителни, ако целта ви е да спечелите!“ заяви Александър “s1mple” Костилиев, Counter-Strike играч за NAVI.

 

Геймърската мишка Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2съчетава прецизност, производителност и надеждност, с която получавате незаменимо предимство в игрите от елитно ниво.

 

Най-съвременните технологии и функции включват LIGHTFORCE Hybrid Switches, нова хибридна оптико-механична технология, която съчетава революционната производителност на оптичните сензори за скорост и надеждност, като същевременно осигурява ясната реакция и механичното усещане, което професионалистите обичат.

 

Новата мишка включва и изцяло новия сензор HERO 2. Този нов сензор предлага проследяване при над 500 инча в секунда и до 32 000 DPI, както и уникален дизайн с двойна матрица, който увеличава работния обхват и поддържа ефективността на проследяване, дори когато повдигате или накланяте мишката.

 

Въз основа на обратна връзка от професионални геймъри, новата PRO X Superlight запазва всепризнатата форма и геометрия на оригиналната мишка PRO Superlight и тежи само 60 грама.

 

Допълнителните характеристики включват PRO-клас технологии като: USB-C, 95-часов живот на батерията, съвместимост с POWERPLAY, по-голям размер на матрицата и най-добрата в класа си 25 kHz максимална кадрова честота. И накрая, сложихме PTFE крачета на мишката без добавки, за да осигурим гладко плъзгане за безпроблемна реакция във всяка игра.

 

Подобно на геймърската мишка PRO X Superlight 2, новата безжична геймърска клавиатура Logitech G PRO X TKLсъщо е проектирана със и за професионалисти, за да осигури най-високо ниво на състезателните игри. Клавиатурата разполага с TKL дизайн, програмируеми клавиши, RGB подсветка с LIGHTSYNC, специални медийни контроли и колелце за регулиране на звука, както и производителността и надеждността на безжичната връзка LIGHTSPEED. В допълнение към донгъла LIGHTSPEED, играчите могат да се свързват чрез Bluetooth® или чрез включения USB-C към USB-A кабел.

 

PRO X TKL вече разполага с двойни PBT капачета, които позволяват на LIGHTSYNC RGB да блести. Стандартното оформление позволява съвместимост с клавишни капачета на други марки. Добавени са и медийни клавиши за бърз достъп по време на грайндване, по молба на много от професионалните играчи. Плюс, TKL дизайнът означава повече пространство и място за движение на мишката, което е от особена важност за състезателните играчи.

 

Тази клавиатура е изключително преносима благодарение на включения калъф за носене и също така се предлага с избор на суичове: GX Brown Tactile (тактилни), GX Red Linear (линейни) или GX Blue Clicky (кликащи).

 

За PRO играчът, понякога и най-малката промяна в настройките има ключово значение за увереността и победата, която следва от това. В новите продукти от PRO серията, DPI, чувствителност, честота на предаване, повърхност, настройки на играта и много други фактори оказват комплексно влияние. Сега играчите могат да имат още повече контрол и опции за конфигуриране от всякога благодарение на важни актуализации на софтуерите G HUB и OMM (Onboard Memory Management):

 

● Нов потребителски интерфейс за чувствителността в G HUB и OMM за конфигуриране на DPI с пълни предварително зададени настройки, отделни контроли по оста X/Y и др.

● Сензорът HERO 2 може да копира настройки от една мишка на друга, за да сте сигурни, че получавате точния DPI от старата си мишка.

● Клавиатурата PRO X 2 предлага възможност за програмиране на F клавишите като G клавиши, за да имате контрол над цялото Ви настолно пространство. Променете Вашите предварително зададени DPI настройки, изпълнете макроси, комбинирайте заклинания и способности, и дори контролирайте стриймването си чрез мощни плъгини, включително и тези от Streamlabs.

  Създадени за положително бъдеще

Освен с проектирането на най-високопроизводителното оборудване в света, в Logitech сме еднакво ангажирани и отдадени към създаването на по-справедлив и благоприятен за климата свят чрез активно намаляване на въглеродния ни отпечатък. С актуализирания и целенасочен дизайн на новите продукти от PRO серията играчите могат да се чувстват уверени в избора си. PRO серията включва сертифицирана пост-потребителска рециклирана пластмаса, която дава втори живот на излязла от употреба пластмаса от стара потребителска електроника.

 

Хартиените опаковки идват от FSC™-сертифицирани гори и други контролирани източници. Избирайки този продукт, играчите подкрепят отговорното управление на световните гори.

 

Всички продукти на Logitech G са сертифицирани като въглеродно неутрални и използват възобновяема енергия, когато е възможно, по време на производството. Когато играчите закупят продукт на Logitech G, въглеродният отпечатък на този продукт е сведен до нула чрез подкрепа на горите, възобновяеми енергийни източници и засегнати от климата общности.

  Цени и наличност

Геймърската клавиатура Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED, геймърската мишка Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 и безжичните геймърски слушалки PRO X 2 LIGHTSPEED се предлагат в розови, черни и бели цветове.

 

Геймърската клавиатура PRO X TKL 449,99 лв., геймърската мишка PRO X SUPERLIGHT 2 329,99 лв. и геймърските слушалки PRO X 2 529,99 лв. вече са налични на LogitechG.com, както и на избрани пазари по света.

 

За повече информация относно пълното портфолио от PRO серията, моля, посетете https://www.logitechg.com/en-us/products/pro.html

  За PRO серията

Logitech G PRO Series е награждавана гама от професионален клас геймърски слушалки, мишки и клавиатури, проектирани според точните спецификации на най-добрите играчи в електронните спортове в света. Създадени в среда на интензивно сътрудничество чрез програмата Design by Collaboration, продуктите от PRO серията включват внимателно подбрани функции и иновации за постигане на абсолютен връх на производителността, като същевременно осигуряват целодневен комфорт, който професионалните геймъри изискват.

  За Logitech G

Logitech G, марка на Logitech, е глобален лидер, посветен на обслужването на нуждите на геймърите и творците с всепризнати и награждавани хардуер, софтуер и компютърни решения. Водещите в индустрията продукти на Logitech G включват клавиатури, мишки, слушалки, подложки за мишки, продукти за симулация като волани и джойстик контролери, уеб камери, осветление, микрофони и специализирани решения за мебели. Всичко това е възможно благодарение на иновативен дизайн, напреднали технологии и дълбока страст към игрите и творческите общности.

 

Logitech помага на всички хора да преследват своите страсти и се ангажира да го прави по начин, който е добър за хората и планетата. Основана през 1981 г., със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на Nasdaq Global Select Market (LOGI). Намерете Logitech G на logitechG.com, блога на компанията или @LogitechG.

 

Logitech и други марки Logitech са запазени търговски марки или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. Всички останали търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и техните продукти, посетете сайта на компанията на www.logitech.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.