Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Logitech G представя последната аудио иновация в електронните спортове - Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Gaming Headset с PRO-G GRAPHENE говорители

Май 25, 2023

Logitech G представя последната аудио иновация в електронните спортове - Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Gaming Headset с PRO-G GRAPHENE говорители

Следващото поколение PRO Gaming Headset използва революционна технология с графен, която дава на атлетите и геймърите конкурентно предимство

ЛОЗАНА, Швейцария & НЮАРК, Калифорния25-ти май, 2023- Logitech G, марка на Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) и водещ иноватор при гейминг технологиите и оборудването, обяви днес върховия хедсет за електронни спортове - новия Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset. Проектиран и тестван с помощта на водещи атлети в електронните спортове, новият хедсет PRO X 2 включва революционни PRO-G GRAPHENE говорители, които го превръщат във водещ продукт по отношение на звука в игрите и задължителен аксесоар за най-проницателните състезателни геймъри.

 „Основната философия на серията Logitech G PRO цели създаването на оборудване, което отговаря на взискателните нужди на професионалните е-спорт атлети и състезателни геймъри,” каза Chris Pate, Principal Product Manager, Logitech G PRO Series. „С PRO X 2 постигнахме забележително ниво на представяне като проектирахме наново говорителите PRO-G с технология с графен. Благодарение на използването на този материал можем да създадем говорител, който е едновременно забележително здрав и почти невъзможно лек. Това осигурява изключително чист звук с екстремно ниски изкривявания, който дава на професионалистите нужното представяне, за да играят на максималния си потенциал.”

 В електронните спортове чистотата на звука и комуникацията са критични фактори, които имат значение за победата. Възможността да бъдат чути и най-малките звукови сигнали и да се води чиста комуникация със съотборниците прави голяма разлика. Новият говорител PRO-G GRAPHENE е прецизно проектиран с 50 мм диафрагма от графен, която в края си е захваната с динамично окачване, за да осигури потапящи звукови сцени, както никога досега. Новият говорител осигурява подобрения в точността на възпроизвеждане на звука, времето за преобразуване и намаляването на изкривяванията като позволява на играчите да идентифицират звуковите източници по-чисто и по-бързо да откриват тяхната локация при относителното им придвижване около играча.

В допълнение към изцяло новия PRO-G GRAPHENE говорител, PRO X 2 включва основни и други значителни подобрения в сравнение с предишния модел PRO X Wireless Gaming Headset като:

 ●Стабилна връзка– Подготвени за всяка ситуация с подобрени безжични LIGHTSPEED, Bluetooth и кабелна връзки (3,5 мм Aux). LIGHTSPEED осигурява безжично свързване от професионален клас с до 50 часа работа с едно зареждане и стабилна безжична технология с обхват до 30 м.

Отличаван PRO дизайн – Проектирани за и съвместно с професионални геймъри, PRO X 2 включва издръжлива, но лека рамка от алуминий и стомана, и водещ комфорт с издръжлива, въртяща се панта, и наушници с възможност за замяна от еко кожа и велур.

Уверена комуникация- 6 мм кардиоид микрофон на свалящо се boom рамо с усъвършенстван Blue VO!CE софтуер за прилагане на филтри в G HUB предлага чиста комуникация без прекъсване.

DTS Headphone:X 2.0 съраунд звук– Прецизният съраунд помага за откриване на позицията на опонентите, преди те да ви открият и осигурява дълбоко потапяща звукова сцена.

Серията Logitech G PRO е разработена в резултат на уникална програма за сътрудничество, която събира много от водещите атлети и отбори за създаването на ново високопроизводително геймърско оборудване, което измества границите на иновациите и представянето и им предоставя конкурентно предимство.

 „Винаги съм усещал, че Logitech G цени моето мнение и обратна връзка при разработката на продукти и затова техните продукти се представят най-добре и са най-популярни сред водещите е-спорт атлети. По време на разработката на хедсета G PRO X 2 се наслаждавах на подобрен комфорт и отлична комуникация през микрофона. По време на игрите открих, че новите говорители с графен са наистина революционни – те ме караха да усещам, че имам нов тип предимство за победа над конкурентите,” каза Oleksandr "s1mple" Kostyljev, Counter-Strike, Natus Vincere.

От самото начало на процеса на проектиране Logitech G се ангажира с професионалисти в електронните спортове, за да получи тяхното мнение, да вземе ключови решения и да тества как да усъвършенства функциите и дизайна на своите продукти. Чрез използването на тяхната обратна връзка в нови инструменти и решения Logitech G се превръща в същински стандарт и лидер при геймърското оборудване за електронни спортове с професионално качество.

  Цена и наличност

PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset е наличен на LogitechG.com и на избрани пазари по света на цена от 530 лв. с ДДС. За повече информация, моля посетете LogitechG.com/pro-x-2.
Слушалките ще бъдат налични на склад в Асбис България в началото на месец юни.

  За PRO серията

Logitech G PRO Series е награждавана линия от професионални хедсети, мишки и клавиатури, проектирани според точните изисквания на световните топ атлети от електронните спортове. Разработени в резултат на програмата „Design by Collaboration“, продуктите от PRO серията включват внимателно подбрани функции и иновации за постигане на върхово представяне, докато предлагат целодневен комфорт, какъвто изискват професионалните геймъри.

Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headsetе сертифициран като CarbonNeutral®, което означава, че финансираме висококачествени въглеродни квоти, за да намалим въглеродния отпечатък на продуктите до нула. Пластмасовите части включват минимум 35% рециклирана пластмаса, а хартиената опаковка идва от FSC-сертифицирани гори. За повече информация относно усилията за постигане на устойчивост, моля посетете този уебсайт.

 За Logitech G

Logitech G, марка на Logitech,е глобален лидер, посветен на нуждите на геймъри и създатели на съдържание от награждаван хардуер, софтуер и решения. Водещите индустриални продукти на Logitech G включват мишки, клавиатури, хедсети, падове, продукти за симулатори като волани и летателни джойстици, уебкамери, осветление, микрофони и специализирани мебели. Всичко това е възможно чрез иновативен дизайн, прогресивни технологии и изключителна страст към творческите и геймърски общества.

Logitech помага на хората да преследват своята страст и се посвещава на това да го прави по начин, който е добър за планетата и нейните обитатели. Основана през 1981 г. с централа в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, листвана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и Nasdaq Global Select Market (LOGI). Открийте Logitech G на logitechG.com, в блога на компанията, или @LogitechG.

Logitech и други марки Logitech са запазени търговски марки или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. Всички останали търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и техните продукти, посетете сайта на компанията на www.logitech.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.