Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
LOGITECH G ПОКАЗА СВОЯ НАЙ-ЛЕК И ДОСТЪПЕН БЕЗЖИЧЕН ХЕДСЕТ ЗА ИГРИ С МИСЪЛ ЗА ЕКОЛОГИЯТА

Септември 20, 2021

Logitech

LOGITECH G ПОКАЗА СВОЯ НАЙ-ЛЕК И ДОСТЪПЕН БЕЗЖИЧЕН ХЕДСЕТ ЗА ИГРИ С МИСЪЛ ЗА ЕКОЛОГИЯТА

Logitech G435 е модел за новото поколение геймъри – ултра лек, в живи цветове, с устойчив дизайн и съвместимост с различни игрови платформи

BUY ONLINE


Logitech G435

 

ЛОЗАНА, Швейцария и Нюарк, Калифорния  —  Logitech G, марка на Logitech, (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) и водещ иноватор при игровите технологии и оборудване, поставя нов златен стандарт днес с вълнуващия нов, лек безжичен хедсет, проектиран за съвременните играчи. Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset бележи точки по всички показатели – комфорт, достъпност, устойчивост, забавни цветови опции, мултиплатформена поддръжка и други, и всичко това на завладяващата цена от 159,99 лв. с ДДС. 

Потребителите и особено младите геймъри, са дълбоко загрижени за планетата и ефекта на климатичните промени, както и за цената и функционалността на своите продукти,” каза Ujesh Desai, Главен Мениджър в Logitech G. “Проектирахме G435 с намерението да създадем най-лекия, достъпен и устойчив хедсет за потребители, които не правят компромис със стила, универсалността и усъвършенстваните характеристики като насочените микрофони и мултиплатформената поддръжка.” 

С тегло от само 165 грама G435 е ултра лек и достатъчно комфортен да бъде носен цял ден. G435 пасва на различни хора, но дизайнът му е оптимизиран за глави с малък до среден размер. Той включва и опционален ограничител на силата на звука.

G435 е най-устойчивият безжичен хедсет, произвеждан от марката до момента. Той е сертифициран като CarbonNeutral®, което означава, че компанията финансира висококачествени сертифицирани въглеродни квоти, за да намали въздействието на продукта до нула. Пластмасовите части включват минимум 22% рециклирани материали, а картонената опаковка идва от FSCTM-сертифицирани гори. С избора на този геймърски хедсет потребителите допринасят за подкрепата на отговорното управление на световните гори. За повече информация за усилията за устойчивост, можете да посетите уебсайта на компанията. 

Комбинацията от безжична връзка от геймърски клас LIGHTSPEED 2.4GHz и Bluetooth® дава свобода на избор при свързване с PC, PlayStation или мобилно устройство. LIGHTSPEED Wireless осъществява връзка с PC или Playstation чрез USB-A 2.4 GHz адаптер и осигурява производителност, която е адекватна на нуждите на геймърите. Bluetooth® поддръжката позволява връзка с мобилно устройство за играене на игри или слушане на музика.

40-милиметровите говорители осигуряват богат и потапящ звук, а двата насочени микрофона елиминират нуждата от изнесен микрофон с отделно рамо. Усъвършенстваните микрофони намаляват и фоновия шум като усилват гласа на потребителя, така че той звучи все едно е в същата стая с приятелите си.

Новият безжичен хедсет G435 идва в три цветови варианта: Черно & Неоново Жълто, Синьо & Малиново и Бяло & Лилаво, които позволяват на геймърите да демонстрират индивидуалния си стил и характер. G435 включа също малки детайли като леви и десни Брайлови индикатори върху наушниците за улеснение на потребителите с влошено зрение. 

>>Logitech G435 LIGHTSPEED Безжичен хедсет за игри

Наличност

Очаква се през Октомври 2021.

За повече информация се свържете с вашия търговец в АСБИС. 

За Logitech G

Logitech G е марка на Logitech International – глобален лидер в оборудването за игра на PC или конзола. Logitech G дава на геймърите на всички нива водещи клавиатури, мишки, слушалки, падове и продукти за симулатори като волани и летателни джойстици, които въплъщават в себе си иновативен дизайн, напреднали технологии и дълбока страст за игра. Основана през 1981 г. с централа в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, листвана на борсата SIX Swiss Exchange (LOGN) и на Nasdaq Global Select Market (LOGI). Откирйте Logitech G на logitechG.com, ecompany blog или @LogitechG

Logitech и другите марки на Logitech за запазени или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. “PlayStation” е регистрирана търговска марка или търговска марка на Sony Interactive Entertainment Inc. Всички други търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и нейните продукти, посетете корпоративния сайта logitech.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.