Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Запознайте се с новите цветове на Logitech M171! Ергономичен дизайн и удобство на работа

Януари 20, 2023

Запознайте се с новите цветове на Logitech M171! Ергономичен дизайн и удобство на работа

Ергономичният дизайн на мишката ви позволява да се забавлявате и да работите удобно в продължение на часове, а с допълнителните цветове можете да персонализирате работното си място точно по ваш вкус.

 

ЛЕСНО ВКЛЮЧВАНЕ
M171 е готов, когато вие сте готови. Просто включете приемника към USB порта на вашето устройство, за да започнете работа за секунди. Малкият размер и плавното управление на курсора го правят чудесен за тесни работни пространства и заети бюра. Насладете се на света на безжичната връзка!

МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА КАКТО С ДЯСНА, ТАКА И С ЛЯВА РЪКА
Компактният, безжичен модел M171 има напълно симетричен дизайн, който лесно се побира в чантата за лаптоп, така че можете да работите навсякъде и без значение, дали с лява или дсна ръка.  

НAДЕЖДНА БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА
До 10 метра. Безжичният обхват може да варира в зависимост от потребителя, околната среда и компютърните условия на безжична свобода със силен, надежден USB приемник. Това означава, че няма забавяния, няма прекъсвания. M171 е съвместим с Windows, macOS, Chrome OS и Linux и работи веднага след като включите USB приемника към компютъра или лаптопа си.

ЛЕСНА НАВИГАЦИЯ, ПЛАВНО УПРАВЛЕНИЕ
Лесна навигация благодарение на контролираното превъртане ред по ред и оптичното проследяване. Оптичният сензор ви осигурява плавно и точно управление на курсора върху почти всяка повърхност. Това означава точни движения на мишката без повече досадни пропуснати кликвания.

КАЧЕСТВО, НА КОЕТО МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ
Мишката е изработена по същите високи стандарти за качество, които са превърнали Logitech в световен лидер при мишките и клавиатурите. На базата на независими данни за продажбите (в бройки), обобщени за мишки и клавиатури Logitech от основните световни пазари, включително Канада, Китай, Франция, Германия, Индонезия, Република Корея, Руската федерация, Швеция, Тайван, Турция, Великобритания, САЩ (период юли '19 - юли '20). Само за каналите за продажба на дребно.. Издръжлива и надеждна, M171 работи и до 12 месеца само с една АА батерия. Животът на батерията може да варира в зависимост от начина на използване и условията на работа с компютъра без да сменяте батериите благодарение на бутона за включване/изключване и режима за пестене на енергия с автоматично заспиване.

ПО-ДОБЪРA ОТ ТЪЧПАД
Използването на мишка е по-ергономично от тъчпада. Проучване на ергономичната лаборатория на Logitech върху 23 участници в (октомври / 2019 г.) с две стандартни мишки Logitech и два стандартни, вградени тракпада. Компактната форма и възможността за безжична връзка ви позволяват да работите удобно - у дома, в офиса или навсякъде по средата.

ИЗРАБОТЕНИ ОТ РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА

Пластмасовите части в M171 включват минимум 22% сертифицирана рециклирана пластмаса, тъй като една от целите на Logitech e да се намали въглеродния отпечатък.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.