Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 06, 2021
За геймъри, създатели на съдържание и обичайните потребители, които се нуждаят ...
Април 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, водещ дистрибутор на IT и CE продукти в развиващите се ...
Април 20, 2021
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ -20 април 2021; Лимасол, Кипър и Варшава, Полша
Април 14, 2021
Многофункционалността и широчината на Ultra, Twin, SuperBlade®, Storage, GPU ...
Април 14, 2021
GIGABYTE Technology (TWSE: 2376), лидер в индустрията на високопроизводителни ...
Април 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), лидер в индустрията за високопроизводителни ...
Април 12, 2021
Prestigio постепенно разширява своята линия външни батерии, произведени с ...
Април 07, 2021
Intel представя новото 3-то поколение Intel Xeon Scalable - единствените ...
Mellanox отвежда NVMe/TCP и RoCE до нови нива

Октомври 16, 2019

Mellanox

Mellanox отвежда NVMe/TCP и RoCE до нови нива

ConnectX SmartNICs и BlueField I/O процесори (IPUs) са първите 200Gb/s адаптери, поддържащи NVMe-oF за TCP и RoCE

Mellanox Technologies, Ltd., водещ доставчик на високоефективни, интелигентни решения за сървъри и сториджи за дейта центрове, анонсира  ускоряване на NVMe / TCP със скорост до 200Gb / s. Цялото портфолио от адаптери на ConnectX поддържа NVMe-oF както за TCP, така и за RoCE, а новите ConnectX-6 Dx и BlueField-2 продукти осигуряват  NVMe-oF връзки през IPsec и TLS, използвайки хардуерно ускорено криптиране и декриптиране. Тези решения на Mellanox предоставят възможности за облачни, телекомуникационни и корпоративни центрове за данни за внедряване на високоефективни, NVMe флаш платформи за съхранение, използващи TCP / IP и RoCE.


Нарастващите изисквания за динамично съхранение в уеб накараха големите облачни компании да възприемат мрежови NVMe технологии за съхранение, за да отговорят на нуждите им от инфраструктура с голяма скорост и гъвкавост. Осигурявайки напълно автоматизиран, по поръчка и опростен достъп до ресурси за съхранение, новите архитектури за съхранение заменят традиционния модел и са подходящи за центрове за данни от всякакъв размер. Основното при този подход е осигуряването на разделени, мащабни NVMe носители за съхранение, които използват мрежова връзка с висока пропускателна способност и ниска латентност за ускоряване на изчислителния достъп до дефинирани от софтуера системи за съхранение.


Mellanox, лидер във високоефективните мрежи, предлага цялостно портфолио, включващо ConnectX SmartNICs и BlueField IPU. Иновативното портфолио осигурява авангардни NVMe-oF възможности както за TCP, така и за RDMA, като дава възможност за впечатляваща производителност, по-висока възвръщаемост на инвестициите и по-ниска обща цена на придобиване в сравнение с другите мрежови адаптери. Наличните на пазара  ConnectX-6 Dx и очакваните BlueField-2 IPU поддържат хардуерно криптографско ускорение на IPSec и TLS както за RoCE, така и за TCP, което ги прави най-бързите и сигурни NVMe-oF SmartNIC в света.


Новото ускорение за NVMe / TCP дава възможност на клиентите да разгърнат NVMe сторидж системите днес в съществуващите TCP / IP мрежи, което позволява на бизнеса плавно преминаване към съвременни платформи за съхранение на данни. Последните тестове показват, че адаптерите на ConnectX осигуряват максимална скорост на работа с използване на NVMe / TCP протоколConnectX SmartNIC и BlueField IPU са идеални за всяко NVMe-oF решение за съхранение, което позволява на компанитите да избират мрежа спрямо своите нужди, да постигат бърз ръст, да елиминират зависимост от доставчика си и сигурност за своите данни.


„Тъй като NVMe системите стават все по-популярни, Mellanox Ethernet SmartNIC ускоряват достъпа до NVMe през всяка мрежа, демонстрирайки технологично лидерство“, казва Дрор Голдбърг, старши вицепрезидент по софтуерна архитектура в Mellanox Technologies. „Нашите NVMe / TCP и NVMe-oF RoCE технологии за ускоряване дават възможност на клиентите ни да се възползват от икономическите и експлоатационни предимства на комбинираната и дезагрегирана архитектура за съхранение, в удобен и надежден дизайн.“


Mellanox ConnectX SmartNIC се приемат добре и се предлагат на пазара чрез различни доставчици на компютърни и сторидж системи в световен мащаб. В допълнение, ConnectX SmartNIC се поддържат от доставчици на операционна система от корпоративен клас и софтуер за виртуализация, включително VMware ESXi, Microsoft Windows Server, Red Hat Enterprise Linux системи и други. В сравнение с конкурентните решения ConnectX осигурява подобрена мощност и икономично ефективно ASIC решение с широк набор от иновативни хардуерни ускорители и софтуерно дефинирани възможности.


Свържете се с нас по електронната поща vad@asbis.com, ако искате да знаете повече за Mellanox.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.