Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Октомври 30, 2019
Intel анонсира детайли и наличност за новия 9th Gen Intel® Core™ i9-9900KS ...
Октомври 16, 2019
ConnectX SmartNICs и BlueField I/O процесори (IPUs) са първите 200Gb/s ...
Септември 30, 2019
По време на събитие на световни инфлуенсъри в Сеул, Южна Корея, Intel анонсира ...
Септември 16, 2019
С един единствен процесор с голям брой ядра - SYS-5049A-T увеличава драстично ...
Септември 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. анонсира глобално своите сторидж системи от ново ...
Август 21, 2019
Новите сървъри Supermicro H12 A+ поставят световен рекорд при бенчмарковете и ...
Август 13, 2019
Intel официално пуска на пазара 11 нови, високоинтегрирани Intel® Core™ ...
Август 09, 2019
Intel анонсира следващо поколение Intel® Xeon® Scalable фамилия процесори ...
Август 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 процесори и платформи за тях: налични сега в ASBIS!
Август 02, 2019
Western Digital анонсира нови платформи и ъпдейти в портфолиото си за дейта ...
Mellanox отвежда NVMe/TCP и RoCE до нови нива

Октомври 16, 2019

Mellanox

Mellanox отвежда NVMe/TCP и RoCE до нови нива

ConnectX SmartNICs и BlueField I/O процесори (IPUs) са първите 200Gb/s адаптери, поддържащи NVMe-oF за TCP и RoCE

Mellanox Technologies, Ltd., водещ доставчик на високоефективни, интелигентни решения за сървъри и сториджи за дейта центрове, анонсира  ускоряване на NVMe / TCP със скорост до 200Gb / s. Цялото портфолио от адаптери на ConnectX поддържа NVMe-oF както за TCP, така и за RoCE, а новите ConnectX-6 Dx и BlueField-2 продукти осигуряват  NVMe-oF връзки през IPsec и TLS, използвайки хардуерно ускорено криптиране и декриптиране. Тези решения на Mellanox предоставят възможности за облачни, телекомуникационни и корпоративни центрове за данни за внедряване на високоефективни, NVMe флаш платформи за съхранение, използващи TCP / IP и RoCE.


Нарастващите изисквания за динамично съхранение в уеб накараха големите облачни компании да възприемат мрежови NVMe технологии за съхранение, за да отговорят на нуждите им от инфраструктура с голяма скорост и гъвкавост. Осигурявайки напълно автоматизиран, по поръчка и опростен достъп до ресурси за съхранение, новите архитектури за съхранение заменят традиционния модел и са подходящи за центрове за данни от всякакъв размер. Основното при този подход е осигуряването на разделени, мащабни NVMe носители за съхранение, които използват мрежова връзка с висока пропускателна способност и ниска латентност за ускоряване на изчислителния достъп до дефинирани от софтуера системи за съхранение.


Mellanox, лидер във високоефективните мрежи, предлага цялостно портфолио, включващо ConnectX SmartNICs и BlueField IPU. Иновативното портфолио осигурява авангардни NVMe-oF възможности както за TCP, така и за RDMA, като дава възможност за впечатляваща производителност, по-висока възвръщаемост на инвестициите и по-ниска обща цена на придобиване в сравнение с другите мрежови адаптери. Наличните на пазара  ConnectX-6 Dx и очакваните BlueField-2 IPU поддържат хардуерно криптографско ускорение на IPSec и TLS както за RoCE, така и за TCP, което ги прави най-бързите и сигурни NVMe-oF SmartNIC в света.


Новото ускорение за NVMe / TCP дава възможност на клиентите да разгърнат NVMe сторидж системите днес в съществуващите TCP / IP мрежи, което позволява на бизнеса плавно преминаване към съвременни платформи за съхранение на данни. Последните тестове показват, че адаптерите на ConnectX осигуряват максимална скорост на работа с използване на NVMe / TCP протоколConnectX SmartNIC и BlueField IPU са идеални за всяко NVMe-oF решение за съхранение, което позволява на компанитите да избират мрежа спрямо своите нужди, да постигат бърз ръст, да елиминират зависимост от доставчика си и сигурност за своите данни.


„Тъй като NVMe системите стават все по-популярни, Mellanox Ethernet SmartNIC ускоряват достъпа до NVMe през всяка мрежа, демонстрирайки технологично лидерство“, казва Дрор Голдбърг, старши вицепрезидент по софтуерна архитектура в Mellanox Technologies. „Нашите NVMe / TCP и NVMe-oF RoCE технологии за ускоряване дават възможност на клиентите ни да се възползват от икономическите и експлоатационни предимства на комбинираната и дезагрегирана архитектура за съхранение, в удобен и надежден дизайн.“


Mellanox ConnectX SmartNIC се приемат добре и се предлагат на пазара чрез различни доставчици на компютърни и сторидж системи в световен мащаб. В допълнение, ConnectX SmartNIC се поддържат от доставчици на операционна система от корпоративен клас и софтуер за виртуализация, включително VMware ESXi, Microsoft Windows Server, Red Hat Enterprise Linux системи и други. В сравнение с конкурентните решения ConnectX осигурява подобрена мощност и икономично ефективно ASIC решение с широк набор от иновативни хардуерни ускорители и софтуерно дефинирани възможности.


Свържете се с нас по електронната поща vad@asbis.com, ако искате да знаете повече за Mellanox.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.