Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Microsoft представи Windows 11

Юли 15, 2021

Microsoft

Microsoft представи Windows 11

Запознайте се с Windows 11 - операционна система създадена за хибриден начин на работа.

В края на юни, Microsoft анонсира Windows 11 - следващата ера на Windows. Последните 18 месеца показаха колко е важен компютърът в живота ни. Гъвкавостта и адаптивността на Windows никога не са били по-важни, разчитайки на нашия компютър за повече от обикновени срещи, обучение и работа, ние разчитаме на нашия компютър и за истинска връзка. Това е, което вдъхнови утрешния Windows.

Изцяло преосмислен и опростен, Windows 11 е създаден, за да ви свързва мигновено с хората, на които държите, с приложенията, които искате, с информацията, от която се нуждаете, и с игрите, които обичате. Windows 11 ще повиши производителността, ще подобри резултатите от обучението на ученици, студенти и учители, ще зарадва потребителите и ще вдъхнови геймърите.

“В продължение на много години Windows дава възможност на партньорите да проектират най-широк спектър от устройства - между форм-фактори, стилове и функции - за бизнес, за обучение на ученици и студенти както и на милиарди потребители по целия свят. С Windows 11 ще продължим да предоставяме нови преживявания в портфолиото от устройства на нашите партньори. Следващото поколение иновации стартира сега." - каза Nicole Dezen –Microsoft, VP, Device Partner Sales  

ПОВЕЧЕ ЗА WINDOWS 11 МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.