Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Октомври 19, 2021
Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение от корпоративен клас, ...
Октомври 19, 2021
Една от най-чаканите конференции за разработчици на изкуствен интелект, ...
Октомври 15, 2021
Network Performance Monitoring анализ на наличните решения на пазара
Октомври 14, 2021
CRUCIAL празнува 25 години на иновации, технологии и милиони доволни ...
Октомври 07, 2021
На 28 септември Pure Storage бе домакин на Pure // Launch - еднодневно ...
Октомври 07, 2021
Празнуваме! Gartner постави Pure Storage на лидерска позиция в магическия ...
Октомври 05, 2021
Join CEO Pat Gelsinger and other Intel leaders virtually to learn more about ...
Септември 27, 2021
Salt SW-78 е за всички, които обичат да слушат музика и аудиокниги.
Септември 20, 2021
Logitech G435 е модел за новото поколение геймъри – ултра лек, в живи цветове, ...
Септември 17, 2021
Сървъри базирани на новото поколение процесори Intel Xeon E-2300, за да осигури ...
Microsoft представи Windows 11

Юли 15, 2021

Microsoft

Microsoft представи Windows 11

Запознайте се с Windows 11 - операционна система създадена за хибриден начин на работа.

В края на юни, Microsoft анонсира Windows 11 - следващата ера на Windows. Последните 18 месеца показаха колко е важен компютърът в живота ни. Гъвкавостта и адаптивността на Windows никога не са били по-важни, разчитайки на нашия компютър за повече от обикновени срещи, обучение и работа, ние разчитаме на нашия компютър и за истинска връзка. Това е, което вдъхнови утрешния Windows.

Изцяло преосмислен и опростен, Windows 11 е създаден, за да ви свързва мигновено с хората, на които държите, с приложенията, които искате, с информацията, от която се нуждаете, и с игрите, които обичате. Windows 11 ще повиши производителността, ще подобри резултатите от обучението на ученици, студенти и учители, ще зарадва потребителите и ще вдъхнови геймърите.

“В продължение на много години Windows дава възможност на партньорите да проектират най-широк спектър от устройства - между форм-фактори, стилове и функции - за бизнес, за обучение на ученици и студенти както и на милиарди потребители по целия свят. С Windows 11 ще продължим да предоставяме нови преживявания в портфолиото от устройства на нашите партньори. Следващото поколение иновации стартира сега." - каза Nicole Dezen –Microsoft, VP, Device Partner Sales  

ПОВЕЧЕ ЗА WINDOWS 11 МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.