Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 15, 2021
Запознайте се с Windows 11 - операционна система създадена за хибриден начин на ...
Юни 24, 2021
Малък, но мощен - можете напълно да разчитате на него! Базиран на ...
Юни 18, 2021
Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение в корпоративен клас, обяви ...
Юни 14, 2021
Intel винаги е била компания, произвеждаща интегрирани устройства. През 2021 г. ...
Юни 11, 2021
European Hardware Association (EHA) обяви устройствата и компонентите, които ...
Юни 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, водещ Value-Added Дистрибутор, разработчик и доставчик ...
Юни 07, 2021
Серията процесори AMD Ryzen™ 5000 предоставят най-добрата производителност, ...
Юни 01, 2021
Prestigio, собственост на ASBISc Enterprises Plc, водещ дистрибутор на IT и CE ...
Май 27, 2021
Международната компания Prestigio разширява линията безжични зарядни станции и ...
Microsoft представи Windows 11

Юли 15, 2021

Microsoft

Microsoft представи Windows 11

Запознайте се с Windows 11 - операционна система създадена за хибриден начин на работа.

В края на юни, Microsoft анонсира Windows 11 - следващата ера на Windows. Последните 18 месеца показаха колко е важен компютърът в живота ни. Гъвкавостта и адаптивността на Windows никога не са били по-важни, разчитайки на нашия компютър за повече от обикновени срещи, обучение и работа, ние разчитаме на нашия компютър и за истинска връзка. Това е, което вдъхнови утрешния Windows.

Изцяло преосмислен и опростен, Windows 11 е създаден, за да ви свързва мигновено с хората, на които държите, с приложенията, които искате, с информацията, от която се нуждаете, и с игрите, които обичате. Windows 11 ще повиши производителността, ще подобри резултатите от обучението на ученици, студенти и учители, ще зарадва потребителите и ще вдъхнови геймърите.

“В продължение на много години Windows дава възможност на партньорите да проектират най-широк спектър от устройства - между форм-фактори, стилове и функции - за бизнес, за обучение на ученици и студенти както и на милиарди потребители по целия свят. С Windows 11 ще продължим да предоставяме нови преживявания в портфолиото от устройства на нашите партньори. Следващото поколение иновации стартира сега." - каза Nicole Dezen –Microsoft, VP, Device Partner Sales  

ПОВЕЧЕ ЗА WINDOWS 11 МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.