Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 05, 2023
Създавайте. Визуализирайте. Вдъхновявайте. Следващото поколение професионална ...
Май 31, 2023
На конференцията на Microsoft Build 2023 Intel и Microsoft визуализират АI ...
Май 31, 2023
Cooling, собственик на SPC Gear и SilentiumPC, наскоро представи своята нова ...
Май 25, 2023
Следващото поколение PRO Gaming Headset използва революционна технология с ...
Май 25, 2023
Наслади се на безпрецедентна производителност, визуализация и ефективност за ...
Май 18, 2023
Като част от това партньорство ASBIS пусна на пазара новия модел на Midea - ...
Май 18, 2023
С до 480 ядра, 32TB памет и 12 GPU, тези системи могат да захранват Generative ...
Май 17, 2023
LORGAR CUP е най-новият международен турнир по Counter-Strike: Global ...
Май 17, 2023
Четвърта година, в която Infinidat е признат за избор на клиентите на Gartner ...
Май 15, 2023
Pure Storage подпомага модернизацията на правителствената инфраструктура и ...
Microsoft представи Windows 11

Юли 15, 2021

Microsoft

Microsoft представи Windows 11

Запознайте се с Windows 11 - операционна система създадена за хибриден начин на работа.

В края на юни, Microsoft анонсира Windows 11 - следващата ера на Windows. Последните 18 месеца показаха колко е важен компютърът в живота ни. Гъвкавостта и адаптивността на Windows никога не са били по-важни, разчитайки на нашия компютър за повече от обикновени срещи, обучение и работа, ние разчитаме на нашия компютър и за истинска връзка. Това е, което вдъхнови утрешния Windows.

Изцяло преосмислен и опростен, Windows 11 е създаден, за да ви свързва мигновено с хората, на които държите, с приложенията, които искате, с информацията, от която се нуждаете, и с игрите, които обичате. Windows 11 ще повиши производителността, ще подобри резултатите от обучението на ученици, студенти и учители, ще зарадва потребителите и ще вдъхнови геймърите.

“В продължение на много години Windows дава възможност на партньорите да проектират най-широк спектър от устройства - между форм-фактори, стилове и функции - за бизнес, за обучение на ученици и студенти както и на милиарди потребители по целия свят. С Windows 11 ще продължим да предоставяме нови преживявания в портфолиото от устройства на нашите партньори. Следващото поколение иновации стартира сега." - каза Nicole Dezen –Microsoft, VP, Device Partner Sales  

ПОВЕЧЕ ЗА WINDOWS 11 МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.