Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Октомври 15, 2020
ASBIS обяви своето споразумение за дистрибуция с Kemp, лидер в захранването с ...
Септември 25, 2020
Поддържа натоварвания като HPC, Surveillance/CCTV, виртуализация с VMware и ...
Септември 25, 2020
Висока производителност и безшумна работа при атрактивно съотношение ...
Септември 21, 2020
MX Anywhere 3 подобрява вашето работно пространство
Септември 15, 2020
Този монитор предоставя гейминг изживяване, пренасяйки ви директно в света на ...
Септември 10, 2020
PowerEdge XR сървъри от ново поколение са проектирани да работят в тежки ...
Септември 09, 2020
Този стилен и лек смарт часовник е идеалният аксесоар, който да ви помага в ...
Септември 07, 2020
С новия продукт Western Digital продължава да разширява портфолиото си от ...
Август 28, 2020
За да отпразнуват 95 години иновации в сферата на звука, дизайна и изработката, ...
ВРЕМЕ ЗА УМНИ ТЕХНОЛОГИИ У ДОМА

Май 11, 2020

redmond, smarthome

ВРЕМЕ ЗА УМНИ ТЕХНОЛОГИИ У ДОМА

Нов бранд в портфолиото на АСБИС България: Умни кухненски уреди от REDMOND

АСБИС БЪЛГАРИЯ ОБЯВИ ПАРТНЬОРСТВОТО СИ С REDMOND

АСБИС България, един от най-големите дистрибутори на ИТ продукти и решения на българския пазар, разшири портфолиото си с продуктовата категория „малки домакински уреди“ на Redmond - иновативен производител на интелигентни устройства за дома.

„В суматохата на ежедневието е най-малко вероятно съвременният човек да отделя време за домакински дейности. За щастие нивото на научния и технологичен прогрес днес ни позволява да се дистанцираме от рутинните процеси, за да обърнем повече внимание на наистина важните за нас неща: комуникация с близки приятели и роднини, активен начин на живот, свободно време за любими хобита, учене или работа. Основният акцент на Redmond е концепцията за интелигентен дом, в който всички домакински уреди са свързани и контролирани от един единствен софтуер ”, коментира Анна Бидник, маркетинг директор на Redmond.

„Готови сме, заедно с новия си партньор, активно да развием пазара на интелигентни технологии в България. Стремежът ни е да помогнем на потребителите си да направят своето ежедневие по-комфортно, по-лесно и удобно, насърчавайки вкусния и здравословен начин на живот“ добави Моника Любомирова - продуктов мениджър на бранда в АСБИС България.

Smart Home от Redmond е уникална интелигентна система за управление на домакински уреди. Асортиментът на марката включва повече от 50 иновативни продукта: чайници, кафемашини, мултикукъри, фурни, машини за печене, скари, и други устройства. Сред тях е първата в света пълномащабна линия умни кухненски уреди Sky Kitchen.

Потребителят разполага с „команден център“ за управление на цялото оборудване на Redmond – и това е неговият личен смартфон или таблет. Достатъчно е да инсталирате специално разработеното мобилно приложение Ready for Sky, което ви позволява дистанционно да управлявате устройствата си - да включвате и изключвате, задавате и променяте настройки и т.н. А с удобното приложение Cook with Redmond можете да черпите вдъхновение за здравословни и вкусни ястия от над 3000 рецепти от различни кухни.

Redmond дава път на иновациите - пускането на пазара на всяко ново устройство е още една стъпка към автоматизирането на рутинните дейности у дома. Компанията създава оборудване за изграждане на перфектното домашно пространство и ефективно използване на личното време на потребителя.

АСБИС България е официален дистрибутор на Redmond в България. За всички въпроси относно продуктите се свържете със специалистите ни на: sales@asbis.bg

 

АСБИС България – един от най-големите дистрибутори на IT компоненти и решения на българския пазар. Надежден, стабилен и иновативен партньор с повече от 20 години опит в дистрибуцията. Част от международен холдинг с офиси в 28 страни и 30000 активни клиента. Сред доставчиците на АСБИС са едни от най-иновативните компании, като Intel, AMD, DELL, Microsoft, WD, Seagate, Kingston, Supermicro иоще много други.

Повече информация на: www.asbis.bg

 Redmond – производител на малки домакински уреди с дистанционно управление чрез приложението Ready for Sky. Към днешна дата асортиментът на марката включва повече от 50 смарт устройства. Сред тях е и първата в света пълномащабна линия продукти за кухня Sky Kitchen. Целта на компанията е да внесе позитивно отношение към ежедневието, избавяйки ни от рутината и освобождавайки време за любимите ни занимания.

Подробна информация за продуктите на компанията можете да откриете на сайта: https://redmond.company/bg/

    

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.