Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
ReVolt A6 съвременна докинг станцията

Февруари 26, 2021

Prestigio

ReVolt A6 съвременна докинг станцията

Prestigio разширява гамата от съвременни зарядни устройства за удобно и бързо зареждане на мобилни джаджи. Компанията представя не само съществуващите модели, но и новата докинг станция ReVolt A6, която дава възможност за зареждане до шест устройства едновременно, както по жичен, така и по безжичен начин

За да бъде винаги във връзка и да се възползва от всички възможности на мобилните технологии, съвременното семейство често използва няколко устройства, като смартфон, таблет, слушалки, смарт часовник и др. Лесно е да се изчисли броят на заплетени кабели, разхлабени контакти и захранващи банки, необходими за зареждане. Проблем може да възникне например, ако всички устройства едновременно се нуждаят от зареждане. Тяхната връзка с мрежата ще отнеме време, без да се вземе предвид самият период на зареждане.

Новият Prestigio ReVolt A6 може да бъде истинска находка за вашето семейство в такива случаи. Може да се използва за зареждане на шест устройства едновременно, спестявайки време и място. Тази докинг станция елиминира необходимостта от свързване на устройства към различни контакти и използване на много кабели.

Дизайнът ReVolt A6 е обмислен до най-малкия детайл и зарежда джаджи с максимална скорост. Устройството има четири порта за "бързо зареждане": два от тях са PD тип-C 20W портове и два са QC USB 18W портове.

Устройството се доставя в комплект с два тип-C към тип-C кабела и два тип-C към USB кабела. Следователно ReVolt A6 може да се използва за зареждане на устройства с различни съединители. Всяка джаджа може да бъде удобно поставена на свое място и късите проводници няма да се заплитат. Устройството е оборудвано с два безжични интерфейса: вградено зарядно за Apple Watch и 10 W безжично зарядно за други устройства, поддържащи Qi стандарт. За да използвате последното, всичко, което трябва да направите, е да поставите джаджата на специална подложка за контакт и устройството ще започне да се зарежда автоматично.

Тази докинг станция, изработена от метал и закалено стъкло, винаги ще изглежда стилно и елегантно, но най-важното е, че ще ви помогне да организирате дома си. Зарядното устройство Prestigio ReVolt A6 е най-добрият начин за лесно подреждане на домашното пространство и осигуряване на комфорт за цялото семейство.

За Prestigio

Prestigio е международна марка, която предлага широка гама потребителска електроника за дома, образованието и бизнеса повече от 20 години. Компанията продава продукти в 30 страни по света, с над 25 милиона продадени устройства през нейната история.

Продуктите на марката включват интелигентни устройства, аксесоари за автомобили и иновативни решения за бизнес и образование. Prestigio представи първата в света интерактивна тъчпад клавиатура, както и смарт високоговорители с IVA възможности, преносими акустични системи, безжични зарядни устройства и графен-базирани външни батерии... и това е само началото. Слоганът на компанията е „Изкуството на високите технологии“, тъй като тя отделя специално внимание на иновациите, висококачествените първокласни материали и съвременните технологии.

Марката Prestigio е собственост на ASBISC Enterprises Plc., един от водещите дистрибутори на ИТ продукти на пазарите в EMEA. Тя разполага с производствени, дизайнерски и технически съоръжения в Европа, Китай и Беларус. Prestigio има офиси в 15 страни от различни региони, включително ОНД, Украйна, Европа, Близкия изток и Африка.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.