Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
Демонстрирайте идеите си ясно и ефективно с новата първокласна 4K уеб камера
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Prestigio Click&Touch 2 - интелигентна клавиатура и тъчпад за всяко устройство

Март 04, 2021

Prestigio, Clevetura, Keyboard

Prestigio Click&Touch 2 - интелигентна клавиатура и тъчпад за всяко устройство

Prestigio разшири продуктовото си портфолио с интелигентна клавиатура от второ поколение. Устройството съчетава клавиатура, тъчпад и мишка. Click & Touch 2 ще се продава в магазините и ще се предлага онлайн от март.

BUY ONLINE

Prestigio Click&Touch 2

Check availability with your country manager

Prestigio Click & Touch 2 е мултимедийно устройство от ново поколение, което съчетава клавиатура, тъчпад и компютърна мишка. Можете да го използвате, за да пишете текст или да управлявате с жестове, точно като тъчпада. Клавиатурата може да бъде свързана към смартфон, таблет, компютър, смарт телевизор и интерактивен панел, както и към гейминг конзола.

Вашият таблет може лесно да се превърне в лаптоп, за да работи там, където имате нужда

Prestigio Click & Touch 2 е устройство за тези, които работят у дома и в офиса, често участват в срещи и бизнес пътувания или просто харесват иновациите. Можете да го използвате в дома, офиса, както и на път, на изложба или конференция.

Обичайните действия изглеждат по-лесни

Тази смарт клавиатура дава възможност за работа с до четири устройства едновременно. Устройството е оборудвано с един USB Type-C конектор и три Bluetooth канала. Можете да пишете и да работите с файлове и документи на вашия таблет, смартфон или компютър, като лесно превключвате от едно устройство на друго.

Най-лесната за използване клавиатура за текст, снимки и видеоклипове

Благодарение на физическите бутони е по-лесно да кликвате, избирате и премествате обекти, отколкото с помощта на тъчпад. Чувствителните на допир мултимедийни плъзгачи са разположени отгоре: вляво има бутони за бързо пускане на видеоклип до желания момент, а вдясно има бутони за регулиране на силата на звука. Благодарение на ножичния механизъм, чийто натискане на клавиш е 1,5 мм, се осигурява същото удобство за писане като обикновен лаптоп.

Контрол на жестове за увеличаване, преместване и редактиране на снимки, видеоклипове и други файлове

Тъчпадът заема 80% от работната повърхност, а сензорът е интегриран директно в бутоните. Клавишите реагират на свяко едно докосване и жест. Можете да пишете, увеличавате или превъртате страницата, без да променяте позицията на ръцете си. Докосванията и жестовете се обработват незабавно и управлението на курсора е обичайно, просто трябва да преместите пръста си върху повърхността на клавиатурата.

Клавиатурата превключва мигновено между режимите

Prestigio Click & Touch 2 предлага безпроблемен преход между клавиатурата и тъчпада. Вграденият микроконтролер за клавиатура автоматично разпознава начина на вашите движения и превключва от писане към управление чрез жестове. Изключително полезно е за тези, които пишат и искат да отхвърлят видео разговор, без да прекъсват работата си.

Click & Touch 2 лесно се персонализира

Приложението Clevetura дава възможност да персонализирате зоната на тъчпада, така че да можете да работите удобно: например, за да направите цялата повърхност да реагира на допир или само част от нея. Тъчпадът може да бъде позициониран отляво или отдясно. Тази функция прави клавиатурата лесна за ползване както за десничари, така и за левичари. Също така е възможно да изтеглите актуализации, да промените чувствителността на курсора и да изберете профили за настройки за Mac OS, iPad OS, Android и Windows. Prestigio Click & Touch 2 е удобен и иновативен инструмент за тези, които се нуждаят от удобно работно място, където и да се намират.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.