Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Prestigio Click&Touch 2 - интелигентна клавиатура и тъчпад за всяко устройство

Март 04, 2021

Prestigio, Clevetura, Keyboard

Prestigio Click&Touch 2 - интелигентна клавиатура и тъчпад за всяко устройство

Prestigio разшири продуктовото си портфолио с интелигентна клавиатура от второ поколение. Устройството съчетава клавиатура, тъчпад и мишка. Click & Touch 2 ще се продава в магазините и ще се предлага онлайн от март.

BUY ONLINE

Prestigio Click&Touch 2

Check availability with your country manager

Prestigio Click & Touch 2 е мултимедийно устройство от ново поколение, което съчетава клавиатура, тъчпад и компютърна мишка. Можете да го използвате, за да пишете текст или да управлявате с жестове, точно като тъчпада. Клавиатурата може да бъде свързана към смартфон, таблет, компютър, смарт телевизор и интерактивен панел, както и към гейминг конзола.

Вашият таблет може лесно да се превърне в лаптоп, за да работи там, където имате нужда

Prestigio Click & Touch 2 е устройство за тези, които работят у дома и в офиса, често участват в срещи и бизнес пътувания или просто харесват иновациите. Можете да го използвате в дома, офиса, както и на път, на изложба или конференция.

Обичайните действия изглеждат по-лесни

Тази смарт клавиатура дава възможност за работа с до четири устройства едновременно. Устройството е оборудвано с един USB Type-C конектор и три Bluetooth канала. Можете да пишете и да работите с файлове и документи на вашия таблет, смартфон или компютър, като лесно превключвате от едно устройство на друго.

Най-лесната за използване клавиатура за текст, снимки и видеоклипове

Благодарение на физическите бутони е по-лесно да кликвате, избирате и премествате обекти, отколкото с помощта на тъчпад. Чувствителните на допир мултимедийни плъзгачи са разположени отгоре: вляво има бутони за бързо пускане на видеоклип до желания момент, а вдясно има бутони за регулиране на силата на звука. Благодарение на ножичния механизъм, чийто натискане на клавиш е 1,5 мм, се осигурява същото удобство за писане като обикновен лаптоп.

Контрол на жестове за увеличаване, преместване и редактиране на снимки, видеоклипове и други файлове

Тъчпадът заема 80% от работната повърхност, а сензорът е интегриран директно в бутоните. Клавишите реагират на свяко едно докосване и жест. Можете да пишете, увеличавате или превъртате страницата, без да променяте позицията на ръцете си. Докосванията и жестовете се обработват незабавно и управлението на курсора е обичайно, просто трябва да преместите пръста си върху повърхността на клавиатурата.

Клавиатурата превключва мигновено между режимите

Prestigio Click & Touch 2 предлага безпроблемен преход между клавиатурата и тъчпада. Вграденият микроконтролер за клавиатура автоматично разпознава начина на вашите движения и превключва от писане към управление чрез жестове. Изключително полезно е за тези, които пишат и искат да отхвърлят видео разговор, без да прекъсват работата си.

Click & Touch 2 лесно се персонализира

Приложението Clevetura дава възможност да персонализирате зоната на тъчпада, така че да можете да работите удобно: например, за да направите цялата повърхност да реагира на допир или само част от нея. Тъчпадът може да бъде позициониран отляво или отдясно. Тази функция прави клавиатурата лесна за ползване както за десничари, така и за левичари. Също така е възможно да изтеглите актуализации, да промените чувствителността на курсора и да изберете профили за настройки за Mac OS, iPad OS, Android и Windows. Prestigio Click & Touch 2 е удобен и иновативен инструмент за тези, които се нуждаят от удобно работно място, където и да се намират.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.