Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Януари 20, 2023
Ергономичният дизайн на мишката ви позволява да се забавлявате и да работите ...
Януари 19, 2023
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Януари 18, 2023
Уникалната, целенасочено създадена 1080p уеб камера позволява на потребителите ...
Януари 18, 2023
Logitech H390 кабелни слушалки за компютър/лаптоп, стерео слушалки с микрофон с ...
Януари 13, 2023
Intel подчертава високата степен на внедряването им сред основните CSP, OEM, ...
Януари 11, 2023
МИНИМАЛИСТИЧНОТО ДУО, СЪЗДАДЕНО С ОГЛЕД НА ВАШИЯ УНИКАЛЕН НАЧИН НА ЖИВОТ
Ноември 30, 2022
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Ноември 18, 2022
Новите системи са проектирани да направят инфраструктурата на вашия център за ...
Ноември 17, 2022
Supermicro представи обширно портфолио от сървъри и системи за съхранение, ...
Ноември 17, 2022
Новият NUC е вече с отключен 13th Gen Intel Core процесор и гарантира ...
Prestigio разширява линията графенови външни батерии

Април 12, 2021

Prestigio

Prestigio разширява линията графенови външни батерии

Prestigio постепенно разширява своята линия външни батерии, произведени с използване на графен – най-иновационния материал в електрониката

Компанията анонсира пускането на пазара на два нови модела - Graphene PD и Graphene PD PRO Watch Edition, чиято основна отличителна черта е наличието на вградено зареждане за Apple Watch. Благодарение на наличието на порт Type-C Graphene PD PRO Watch Edition е подходящ за зареждане на лаптопи с мощност до 45W, включително и MacBook Air.

Мощните външни батерии Graphene PD и Graphene PD PRO Watch Edition бързо ще възстановят запаса от енергия не само за Apple Watch, iPhone и AirPods - те са съвместими с всички устройства, поддържащи съвременния стандарт за безжично зареждане Qi, като смарт часовници, безжични слушалки, смартфони и други мобилни устройства.

Нещо повече, Graphene PD и Graphene PD PRO Watch Edition са способни да зареждат по пет устройства едновременно. И всичко това благодарение на графена - революционния материал, който защитава устройството от прегряване и удължава неговия срок на експлоатация. Graphene PD Watch Edition е с капацитет 10 000 mAh, а Graphene PD PRO Watch Edition - 20 000 mAh. Това е напълно достатъчно, например, съответно за три или шест пълни зареждания на телефона.

Мощността на графеновата батерия Graphene PD PRO Watch Edition е достатъчна и за зареждане на лаптопи до 45 W. Самият процес на зареждане става през Type-C порт, който за разлика от останалите USB портове може успешно да се използва за бързо зареждане. Type-C е стандартен порт за лаптопите от ново поколение. Това означава, че Graphene PD PRO Watch Edition ще се справи и със зареждането на батерията на MacBook Air.Graphene PD PRO Watch Edition is powerful enough to charge laptops up to 45W in power.

Специалният LED екран, с който са снабдени графеновите външни батерии, ще ви предупреди за необходимостта да заредите самото устройство. За пълно зареждане на Graphene PD PRO Watch Edition ще са нужни 110 минути, а за зареждане на Graphene PD Watch Edition - 50 минути. Външните батерии поддържат функцията на работоспособност при зареждане, т.е. докато се зареждат сами, те могат да зареждат други устройства по безжичния метод, без да прегряват.

Независимо от своите значителни функционални възможности, Graphene PD и Graphene PD PRO Watch Edition са доста компактни и изчистени, което ще допадне на ценителите на елегантния дизайн. Устройствата са с корпус от алуминий и закалено стъкло и можете удобно да ги носите със себе си, балодарение на включения в комплекта черен калъф от естествена кожа.

В комплект с външните батерии идва и мощно зарядно устройство с адаптери за електрическите инсталации на САЩ, Китай, Европа и Великобритания. Подходящи са за потребители, пътуващи до различни дестинации.

Graphene PD и Graphene PD PRO Watch Edition са иновационни външни батерии за бързо и безопасно зареждане на устройства, в съответствие с международните стандарти. 

 

За Prestigio

Prestigio е международна марка, която предлага широка гама потребителска електроника за дома, образованието и бизнеса повече от 20 години. Компанията продава продукти в 30 страни по света, с над 25 милиона продадени устройства през своята история.

Продуктите на марката включват интелигентни устройства, аксесоари за автомобили и иновативни решения за бизнес и образование. Prestigio представи първата в света интерактивна тъчпад клавиатура, както и интелигентни високоговорители с IVA възможности, преносими акустични системи, безжични зарядни устройства и графен-базирани външни батерии... и това е само началото. Слоганът на компанията при пускане на нови продукти е „Изкуството на високите технологии“, тъй като тя отделя специално внимание на иновациите, висококачествените първокласни материали и съвременните технологии.

Марката Prestigio е собственост на ASBISC Enterprises Plc., един от водещите дистрибутори на ИТ продукти на пазарите в EMEA. Тя разполага с производствени, дизайнерски и технически съоръжения в Европа, Китай и Беларус. Prestigio има офиси в 15 страни от различни региони, включително ОНД, Украйна, Европа, Близкия изток и Африка.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.