Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Януари 20, 2023
Ергономичният дизайн на мишката ви позволява да се забавлявате и да работите ...
Януари 19, 2023
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Януари 18, 2023
Уникалната, целенасочено създадена 1080p уеб камера позволява на потребителите ...
Януари 18, 2023
Logitech H390 кабелни слушалки за компютър/лаптоп, стерео слушалки с микрофон с ...
Януари 13, 2023
Intel подчертава високата степен на внедряването им сред основните CSP, OEM, ...
Януари 11, 2023
МИНИМАЛИСТИЧНОТО ДУО, СЪЗДАДЕНО С ОГЛЕД НА ВАШИЯ УНИКАЛЕН НАЧИН НА ЖИВОТ
Ноември 30, 2022
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Ноември 18, 2022
Новите системи са проектирани да направят инфраструктурата на вашия център за ...
Ноември 17, 2022
Supermicro представи обширно портфолио от сървъри и системи за съхранение, ...
Ноември 17, 2022
Новият NUC е вече с отключен 13th Gen Intel Core процесор и гарантира ...
Prestigio пуска първите в Европа създадени от графен външни батерии: по-бързо зареждане, по-дълъг експлоатационен живот

Август 07, 2020

Prestigio

Prestigio пуска първите в Европа създадени от графен външни батерии: по-бързо зареждане, по-дълъг експлоатационен живот

Prestigio, марка, собственост на международната ASBISc Enterprises Plc Group, представя своите нови външни батерии, които са първите в Европа използващи графен, един от най-обещаващите материали в съвременната електроника

BUY ONLINE

Graphene PD

Check availability with your country manager

Външните батерии от серията Graphene PD предлагат бързо, безжично зареждане и ви позволяват да зареждате няколко устройства едновременно. Технологията Graphene ги предпазва от прегряване и удължава живота им три пъти в сравнение с традиционните батерии. И двата модела от тази серия, Graphene PD 10 000 mAh и Graphene PD Pro 20 000 mAh, са изработени от висококачествен метал и закалено стъкло и се предлагат със стилен калъф от естествена кожа.

Външните батерии на Prestigio са уникални, тъй като са базирани на графен, материал с изключителна топлопроводимост и електронна мобилност, който е безопасен за околната среда. Устройствата са устойчиви на високи температури и се зареждат няколко пъти по-бързо от другите. По-конкретно, 10 000mAh Graphene PD моделът отнема само 50 минути, за да премине от 0% до 100% заряд на батерията (при използване на 60W зарядно), докато 20,000mAh Graphene PD Pro се зарежда за 100 минути.

И двата модела имат порт C и USB 3.0, което ви позволява да зареждате няколко устройства едновременно - таблети, смартфони, слушалки, Bluetooth високоговорители и други. Graphene PD Pro 20 000 mAh е в състояние да зарежда лаптоп с активиран PD, а функцията Pass-Through позволява на външната батерия да зарежда приспособлението дори когато се зарежда само. В допълнение към невероятната скорост на зареждане, потребителите от тази серия ще се радват на безжично зареждане с 10 W и универсална съвместимост с всяко устройство от стандарта Qi (индуктивно зареждане).

Външните батерии на Prestigio също имат многостепенна, система за зареждане, която е напълно съвместима с всички международни стандарти.

Моделите на Graphene PD използват най-добрите материали с най-високо качество: метал и закалено, полирано стъкло. Точно този тип продукт привлича потребителя не само със своите технически спецификации, но и с елегантния си дизайн. Включва дисплей с информация за текущото ниво на зареждане и оставащия живот на батерията. Като приятен бонус и допълнителна защита, устройствата се предлагат в стилен калъф от естествена кожа.

За ASBISc Enterprises Plc

ASBISc Enterprises Plc е един от водещите дистрибутори на ИТ продукти в развиващите се пазари в Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA): Централна и Източна Европа, балтийските републики, бившия Съветски съюз, Близкия Изток и Северна Африка.

ASBISc Enterprises Plc е базирана в Кипър и е специализирана в дистрибуцията на компютърен хардуер и софтуер, мобилни решения, ИТ компоненти и периферни устройства, както и широка гама от ИТ продукти и цифрово оборудване. Компанията е създадена през 1990 г. и в момента продава в 56 страни по света.

Групата разпространява продукти на много доставчици, произвежда и продава продукти на собствени марки: Prestigio (смартфони, таблети, външни батерии, GPS устройства, DVR-та за автомобили, мулти-борд дъски и т.н.), Canyon (външни батерии, мрежови продукти и други периферни устройства), Perenio („IoT“).

ASBIS има дъщерни дружества в 27 държави, близо 1800 служители и около 20 000 клиенти. През 2019 г. продажбите надхвърлят 1,9 милиарда щатски долара.

Акциите на компанията са регистрирани на Варшавската фондова борса от октомври 2007 г. под символа „ASB“ (ASBIS)..

 

За повече информация можете да посетите сайта на компанията www.asbis.com  

 

За Prestigio

Международната марка Prestigio предлага богат избор от електроника за дома, образованието и бизнеса повече от 15 години.

Продуктите на Prestigio: телевизори, таблети, лаптопи, смартфони, мобилни телефони, DVR, навигатори, мултибордове, интерактивни дисплеи, електронни етикети и базирани на RFID технологии продукти се продават в 30 страни. През 2019 г. под марката Prestigio на пазара се появиха продукти като първата в света с тъчпад клавиатурата Click & Touch, външни батерии за устройства на Apple 3-в-1 безжични и умни високоговорители с гласов асистент.

Производствените, дизайнерски и технически центрове са разположени в Европа, Китай и Беларус. Prestigio се разпространява в над 15 страни, включително в ОНД, Европа, Африка и Близкия изток. Prestigio е собственост на международната ASBISc Enterprises Plc Group.

 

Повече информация на:  www.prestigio.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.