Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Prestigio ReVolt A7: зарежда едновременно три устройства

Май 27, 2021

Prestigio

Prestigio ReVolt A7: зарежда едновременно три устройства

Международната компания Prestigio разширява линията безжични зарядни станции и представя функционалната ReVolt A7. Устройството е предвидено да зарежда едновременно три устройства и ще може да попълва енергийните резерви на най-съвременните смартфони.

BUY ONLINE

ReVolt A9

Проверете наличността

При съвременния ритъм на живот е важно бързо и без особени усилия да зареждате джаджите: смартфони, слушалки, часовници, без да се занимавате с кабели, адаптери и търсене на контакти. Prestigio предлага решение на проблема с помощта на ReVolt A7 - безжична зарядна станция, зареждаща едновременно до три устройства.

С помощта на едно устройство можете да зареждате батериите на iPhone, Apple Watch и AirPods. Зарядната станция Prestigio е съвместима не само с техниката на компанията Apple, но е подходяща и за всички устройства, поддържащи безжично зареждане по стандарт Qi.

ReVolt A7 оптимизира пространството във вашия дом или офис, като премахва излишните кабели и търсенето на свободни контакти. Нивото на заряд на устройството се определя с помощта на LED индикатор. Процесът на зареждане може да се извършва даже и през калъф, дебелината на който е не повече от 4 мм. Допълнителна функция на зарядната станция е възможността да се зареждат едновременно два смартфона.

Зарядната станция Prestigio е удобна за използване. Смартфонът може да се сложи върху нея както хоризонтално, така и вертикално. Това позволява да гледате видео или видео разговор докато зареждате батерията.

Благодарение на стилния дизайн, функционалност и липса на кабели, ReVolt A7 ще се превърне в незаменим помощник за дома и офиса за тези, които ценят времето и комфорта си.

За Prestigio

Prestigio е международен бранд за потребителска електроника за дома, образованието и бизнеса. Компанията продава своите продукти в повече от 30 страни по света и до момента са продадени повече от 25 милиона устройства в 20-годишната й история. 

Портфолиото включва смарт устройства и аксесоари, иновативни решения за бизнеса и образованието. Prestigio обяви първата в света интерактивна клавиатура с тъчпад на клавишите, както и смарт говорители, преносими акустични системи, безжични зарядни устройства, графенови външни батерии, и това е само началото. Мотото на компанията при пускане на нови продукти на пазара, е ‘The art of hi-tech’, и специално внимание се обръща на иновациите, висококачествените материали и съвременните технологии. 

Брандът Prestigio е собственост на ASBISc Enterprises Plc., един от водещите IT дистрибутори за региона на EMEA. Разполага с производствени, проектантски и технически съоръжения в Европа, Китай и Беларус. Prestigio е с офиси в 15 страни в различни региони, в това число CIS, Украйна, Европа, Средния Изток и Африка.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.