Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Февруари 23, 2024
Ubiquiti aнонсира две нови утройства - UniFi Cloud Gateway Ultra (UCG-Ultra) и ...
Февруари 09, 2024
Разширяването на фамилията процесори Intel Core 14th дава на масовите ...
Февруари 06, 2024
Геймърските монитори Alienware на Dell Technologies бяха отличени на ...
Януари 30, 2024
Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) е нов модел точка за достъп с монтаж на тавана, която ...
Януари 23, 2024
Prestigio Solutions, собствена марка на ASBIS Enterprises Plc, обяви пускането ...
Януари 22, 2024
Изключителното решение за заседателни зали JoinU от Prestigio Solutions, ...
Януари 11, 2024
Интелигентно отопление, интелигентни спестявания: Специална оферта от AENO за ...
Prestigio обявява конкурс за компютърни уолпейпъри наречен "The Charm of High-Tech”.

Септември 05, 2007

Prestigio обявява конкурс за компютърни уолпейпъри наречен "The Charm of High-Tech”.

Състезанието ще бъде отворено към дизайнери от целия свят, от всякакъв произход, възраст и ниво на опит. Журито на конкурсът ще одобрява само творбите изпълнени на високо артистично и техническо ниво и отнасящи се към тематиката на конкурса “The Charm of High-Tech”.

Лимасол (Кипър), 5 септември, 2007 г. -- Prestigio Technologies Ltd., динамичен международен производител на съвременни технологични продукти за Цифровия Дом и Цифровия Офис, ще проведе международен конкурс за създаване на компютърни уолпейпъри под наслов “The Charm of High-Tech”. Състезанието приветства както към начинаещи така и към професионални дизайнери от 10 септември до 31 октомври, 2007г.

Състезанието ще бъде отворено към дизайнери от целия свят, от всякакъв произход, възраст и ниво на опит. Журито на конкурсът ще одобрява само творбите изпълнени на високо артистично и техническо ниво и отнасящи се към тематиката на конкурса “The Charm of High-Tech”. Предоставените творби трябва да попадат в една от трите категории: рисувани, снимани и 3D.

Всички уолпейпъри трябва да представят поглед към света на високите технологии през призмата на модата. С други думи, от състезателите се очаква да отразят модерната и бляскава страна на новите технологии. Детайлните правила на конкурса скоро ще бъдат побликувани в официалната международна страница на конкурса http://art.prestigio.com . Крайният срок за изпращане на творбите е 28-ми октомври, 2007г.

Голямата награда ще бъде връчена на участника, който ще запише най-голям брой точки при гласуването на журито на Prestigio. Журито е съставено от 21 фирмени директора от корпоративни офиси в Кипър, Чехия, Русия, Украйна, Беларус и Холандия.

Златната награда на Prestigio ще бъде връчена на участника, който заеме второ място при гласуването на журито.

Сребърната награда на Prestigio ще бъде връчена на участника, който заеме трето място при гласуването на журито.

Специалната награда на сайта на Prestigio ще бъде връчена на участника, който събере максимума гласове в независимо гласуване в сайта на конкурса http://art.prestigio.com

Prestigio е превърнало в традиция провеждането на художествени конкурси ежегодно, насочени към откриването и насърчаването на талантливи художници, фотографи и дизайнери от целия свят. Международните конкурси по художествена фотография, карикатури и уолпейпъри провеждащи се под надслова Prestigio Collections, черпят участници от повече от 30 страни от целия свят.

Всички уолпейпъри ще бъдат на разположение във виртуалната галерия на Prestigio:http://art.prestigio.com/.


За Prestigio
 
Prestigio Technologies Ltd. е високо динамична ИТ компания, която предлага на пазара технологични решения за Офиса и Цифровия дом. Започнала като малко развойно поделение на АСБИС Груп, през последните години Prestigio се превърна в доставчик на уникални хай-тек решения и продукти за потребителския пазар. Цифровият дом и Цифровият офис са основните области, върху които компанията се фокусира. Инвестирайки в съчетанието “Изкуството на високите технологии” (решения, в които високотехнологичните продукти се превръщат в произведения на изкуството) компанията се позиционира по един уникален начин на пазара. С централен офис в Кипър, Prestigio активно оперира в областта EMEA чрез представителства и бизнес партньорства разположени в ключови бизнес центрове на региона, и предлага на своите клиенти богато портфолио от най-съвременни ИТ продукти и услуги с добавена стойност.
 
За  допълнителна информация, моля посетете www.prestigio.bg.

 


 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.