Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Prestigio подписва договор за производство на таблети с Archos

Януари 11, 2011

Prestigio подписва договор за производство на таблети с Archos

 

Prestigio подписва договор за производство на таблети с Archos

София, България –Производителят на IT продукти Prestigio подписа споразумение за партньорство с Archos, една от водещите компании в сферата на таблет-машините.

Първите резултати от тази съвместната работа на Prestigio и Archos ще се появят на световния пазар през февруари, когато ще бъдат представени 7 и 10-инчовите таблети Prestigio MultiPad, базирани на операционната система Android. Новите продукти съвместяват технологичния опит на Archos и lifestyle-дизайна на Prestigio. Въпреки че точните технически параметри ще бъдат обявени през февруари, още сега Prestigio поставя високи цели за съотношението цена-качество на новата продуктова серия. Моделите ще се разпространяват в Централна и Източна Европа. В България таблетите на Prestigio ще са налични в края на първото или началото на второто тримесечие от годината.

„В лицето на Archos намерихме най-добрия партньор, с който да разширим продуктовото си портфолио. Постигаме много добри резултати с GPS навигациите GeoVision и четците на е-книги Prestigio Libretto на повечето пазари, където оперираме. Таблетите със стила на Prestigio са логично продължение на работата ни,” коментира Юрий Антошкин, Оперативен директор на Prestigio.

„С Prestigio ще можем да представим технологията си на повече пазари и повече потребители,” каза Лоак Поарие, Оперативен директор на Archos.

Таблетите Prestigio MultiPad ще бъдат фабрично заредени с богат набор от приложения и мултимедийно съдържание, а потребителите ще могат сами да персонализират устройствата с много нови програми от AppsLib и Media.PrestigioPlaza.com.

За Prestigio

Марката Prestigio предлага комбинация от елегантност, високо качество, иновативни технологии и първокласен дизайн. Стараем се да предоставим по-добро изживяване за потребителите чрез луксозни продукти на конкурентна цена. Портфолиото ни включва широка гама от GPS навигации, четци на електронни книги, домашни, бизнес и гейминг настолни компютри, външни памети, аксесоари за продукти на Apple, чанти за лаптопи и др. За повече информация посетете

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.