Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 19, 2022
Силни резултати и взаимно сътрудничество са в основата на съвместната работа
Май 16, 2022
Процесорът Habana Gaudi2 показа два пъти по-голяма пропускателна способност ...
Май 16, 2022
AENO – брандът за интелигентни домашни уреди влезе официално в България.
Май 16, 2022
Отлично представяне във всеки клас. В основата на успеха е архитектурата AMD ...
Май 12, 2022
Ubiquiti Dream Machine Special Edition (UDM-SE) е наличен в АСБИС България. ...
Април 21, 2022
Canyon старитра 2022 година с портфолио от над 200 продукта представено в три ...
Април 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc graphics включва нова микроархитектура, новаторска медия ...
Април 06, 2022
Ниво PREFERRED е достигнато за страните в Европа и Ниво ELITE за офисите на ...
Професионални геймърски микрофони от Lorgar за повече комфорт и забавление

Ноември 25, 2021

Lorgar

Професионални геймърски микрофони от Lorgar за повече комфорт и забавление

ASBISc Enterprises Plc представя нова марка за висок клас аксесоари за геймъри - Lorgar.

Мисията на бранда е да осигури на всеки геймър усещането за живи и вълнуващи емоции от играта с висококачествени устройства, вдъхновени от изискванията на най-добрите геймъри. Продуктовото портфолио включва – мишки, клавиатури, подложки за мишки, геймпадове, столове, уеб камери, слушалки и други периферни устройства. Пълната гама продукти ще бъде пусната през второто тримесечие на 2022 година.

Първият продукт, с който Lorgar навлиза на пазара, са микрофони от професионален клас. Геймърите могат да избират от 4 модела, които покриват широк спектър от нужди.

Това е продуктова линия от професионален клас микрофони, съвместими с Mac, Windows, Android и Sony PlayStation. Устройствата поддържат Discord, OBS, FL Studio, Skype, Zoom и други подходящи приложения за игри, стрийминг и гласов чат. Всички модели микрофони осигуряват висококачествен звук благодарение на кардиоидната си полярна схема.

SONER 313 е добър избор, който притежава най-необходимите функции за комфортна комуникация с вашите съотборници и последователи. Устройството е оборудвано с копче за сила на звука и копче за ехо. Включен е регулируем статив.

Моделите VOICER са висок клас микрофони, с широка гама от опции за конфигурация.

  • VOICER 521 осигурява професионално предаване на звука за събеседника. Този модел е с оптимален баланс между микрофоните с базово оборудване и тези от най-висок клас. Устройството е снабдено с функция за контрол на силата на звука и чувствителността, сензорен бутон за изключване с докосване, индикатор за състоянието на микрофона. Включен е регулируем статив.
  • VOICER 721 е по-усъвършенствана версия микрофони. Този модел има разширен пакет от функции за по-опитни потребители. Устройството осигурява контрол на силата на звука и чувствителността, сензорен бутон за заглушаване с докосване, индикатор за състоянието на микрофона, система за изолиране на микрофона от звук и вибрации. Усъвършенствания статив, регулируем по височина и ъгъл, ще ви позволи да поставите микрофона далеч от работното място, а поп филтърът с двойно коляно допълнително ще предпази гласа ви от въздух и влага.
  • VOICER 931 се предлага в най-високата конфигурация с много адаптивни настройки. Устройството има пантограф и копче за контрол на силата на звука. Възможността да регулирате силата на звука, като в същото време наблюдавате измененията, ви позволява да работите комфортно със звука, а наличието на пантограф в пълния комплект ви позволява да поставите микрофона си на работното място възможно най-ефективно и удобно. Включени са регулируем статив, амортизатор и поп филтър с двойно коляно.

Професионалните микрофони позволяват на геймърите да общуват по-удобно лагодарение на висококачественото предаване на звука. Това е от решаващо значение в онези важни моменти, когато всяка дума трябва да бъде предадена ясно за да бъде постигната победата.

Към момента, общите продажби на партньорите от всички страни възлизат на повече от 2000 бройки.

Не пропускайте разширението на продуктовата линия през второто тримесечие на 2022, за още повече забавление и игри.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.