Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Професионални геймърски микрофони от Lorgar за повече комфорт и забавление

Ноември 25, 2021

Lorgar

Професионални геймърски микрофони от Lorgar за повече комфорт и забавление

ASBISc Enterprises Plc представя нова марка за висок клас аксесоари за геймъри - Lorgar.

Мисията на бранда е да осигури на всеки геймър усещането за живи и вълнуващи емоции от играта с висококачествени устройства, вдъхновени от изискванията на най-добрите геймъри. Продуктовото портфолио включва – мишки, клавиатури, подложки за мишки, геймпадове, столове, уеб камери, слушалки и други периферни устройства. Пълната гама продукти ще бъде пусната през второто тримесечие на 2022 година.

Първият продукт, с който Lorgar навлиза на пазара, са микрофони от професионален клас. Геймърите могат да избират от 4 модела, които покриват широк спектър от нужди.

Това е продуктова линия от професионален клас микрофони, съвместими с Mac, Windows, Android и Sony PlayStation. Устройствата поддържат Discord, OBS, FL Studio, Skype, Zoom и други подходящи приложения за игри, стрийминг и гласов чат. Всички модели микрофони осигуряват висококачествен звук благодарение на кардиоидната си полярна схема.

SONER 313 е добър избор, който притежава най-необходимите функции за комфортна комуникация с вашите съотборници и последователи. Устройството е оборудвано с копче за сила на звука и копче за ехо. Включен е регулируем статив.

Моделите VOICER са висок клас микрофони, с широка гама от опции за конфигурация.

  • VOICER 521 осигурява професионално предаване на звука за събеседника. Този модел е с оптимален баланс между микрофоните с базово оборудване и тези от най-висок клас. Устройството е снабдено с функция за контрол на силата на звука и чувствителността, сензорен бутон за изключване с докосване, индикатор за състоянието на микрофона. Включен е регулируем статив.
  • VOICER 721 е по-усъвършенствана версия микрофони. Този модел има разширен пакет от функции за по-опитни потребители. Устройството осигурява контрол на силата на звука и чувствителността, сензорен бутон за заглушаване с докосване, индикатор за състоянието на микрофона, система за изолиране на микрофона от звук и вибрации. Усъвършенствания статив, регулируем по височина и ъгъл, ще ви позволи да поставите микрофона далеч от работното място, а поп филтърът с двойно коляно допълнително ще предпази гласа ви от въздух и влага.
  • VOICER 931 се предлага в най-високата конфигурация с много адаптивни настройки. Устройството има пантограф и копче за контрол на силата на звука. Възможността да регулирате силата на звука, като в същото време наблюдавате измененията, ви позволява да работите комфортно със звука, а наличието на пантограф в пълния комплект ви позволява да поставите микрофона си на работното място възможно най-ефективно и удобно. Включени са регулируем статив, амортизатор и поп филтър с двойно коляно.

Професионалните микрофони позволяват на геймърите да общуват по-удобно лагодарение на висококачественото предаване на звука. Това е от решаващо значение в онези важни моменти, когато всяка дума трябва да бъде предадена ясно за да бъде постигната победата.

Към момента, общите продажби на партньорите от всички страни възлизат на повече от 2000 бройки.

Не пропускайте разширението на продуктовата линия през второто тримесечие на 2022, за още повече забавление и игри.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.