Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 05, 2023
Създавайте. Визуализирайте. Вдъхновявайте. Следващото поколение професионална ...
Май 31, 2023
На конференцията на Microsoft Build 2023 Intel и Microsoft визуализират АI ...
Май 31, 2023
Cooling, собственик на SPC Gear и SilentiumPC, наскоро представи своята нова ...
Май 25, 2023
Следващото поколение PRO Gaming Headset използва революционна технология с ...
Май 25, 2023
Наслади се на безпрецедентна производителност, визуализация и ефективност за ...
Май 18, 2023
Като част от това партньорство ASBIS пусна на пазара новия модел на Midea - ...
Май 18, 2023
С до 480 ядра, 32TB памет и 12 GPU, тези системи могат да захранват Generative ...
Май 17, 2023
LORGAR CUP е най-новият международен турнир по Counter-Strike: Global ...
Май 17, 2023
Четвърта година, в която Infinidat е признат за избор на клиентите на Gartner ...
Май 15, 2023
Pure Storage подпомага модернизацията на правителствената инфраструктура и ...
Pure Storage е обявена за лидер в Gartner® 2022 Magic Quadrant за Primary Storage

Октомври 26, 2022

Pure Storage

Pure Storage е обявена за лидер в Gartner® 2022 Magic Quadrant за Primary Storage

Последното признание бележи деветата поредна година от позицията на Pure Storage като лидер на Gartner Magic Quadrant

Pure Storage (NYSE: PSTG), IT пионерът, доставящ най-модерната технология и услуги за съхранение на данни в света, обяви, че е позициониран от Gartner като лидер в магическия квадрант за Primary Storage. Това бележи деветата поредна година на признание в Магическия квадрант за компанията. Това е и третата поредна година, в която Pure Storage се позиционира най-високо по оста Ability to Execute и най-далеч по оста Completeness of Vision, което вярваме, че потвърждава нейното лидерство в индустрията за сторидж от корпоративен клас.

Продуктовата линия FlashArray™ на Pure Storage стартира като новаторски изцяло флаш масив за съхранение, създаден за високопроизводителни приложения, базирани на блоково съхранение. Оттогава той излезе извън рамките на блока, за да бъде полезен и в случаи на съхранение на файлове от един масив, без да губи нищо от производителността, лекотата на използване и надеждността, които станаха синоним на Pure Storage.

Настоящата фамилия FlashArray включва моделите FlashArray//X™ и FlashArray//XL™ с оптимизирана производителност, създадени да се справят с най-интензивните натоварвания с данни на почти всяко ниво; базираният на QLC FlashArray//C™, който бързо направи хибридните и дисково базираните масиви за съхранение остарели от гледна точка на цена и производителност; Pure Cloud Block Store, базирано на облака, богато на услуги за данни предложение, което позволява на предприятията да управляват уверено критични за бизнеса приложения в Microsoft Azure и AWS; и от скоро Pure Fusion™, среда за управление на SaaS, позволяваща на клиентите да трансформират масиви за съхранение в автономна платформа за съхранение като код, предоставяща подобно на облак самообслужване за крайни потребители. Пълното портфолио от продукти вече е подкрепено от AIOps платформата на Pure Storage в Pure1®.

“Вярваме, че Pure се превърна в категоричен лидер, разбивайки сторидж индустрията. Водехме с първия проектиран за флаш корпоративен масив и бизнес модели като услуга. Сега, разкривайки първия в индустрията продукт storage-as code за самооблужване, пазарът навлиза в следващ етап на бърза промяна, насочвайки се към опростяването и автоматизацията на модел за работа в облака, навсякъде.” сподели Shawn Hansen, VP and General Manager, FlashArray, Pure Storage

Важни моменти за FlashArray през последната година:

  • Представяне на FlashArray//XL: Най-новият член на фамилията FlashArray, FlashArray//XL е предназначен за критично важни корпоративни приложения от ниво Platinum – от масивни бази данни до контейнеризирани и базирани в облак приложения. FlashArray//XL осигурява несравнима производителност и мащабirane с близо 80% подобрение на IOPS.
  • Oбща наличност на Pure Fusion: Pure Fusion вече е общодостъпен, като предлага отлично потребителско изживяване при самообслужване и опит със Storage-as-Code, което позволява на разработчиците да се възползват от още по-бързо прoвизиране и автономен бекенд за поддръжка в облака.
  • Повишена сигурност на данните с пускането на Purity//FA 6.3: най-новата версия на Purity//FA осигурява на компаниите винаги и навсякъде защита на данните. Auto-on SafeMode™ Snapshots добавя защита, която е активна по подразбиране, осигурявайки изключителна сигурност, без да е необходимо да променяте съществуващата настройка, среда или процеси на организацията.
  • Въздействие върху устойчивостта на компанията: Фамилията FlashArray подкрепя най-стратегическите инициативи за устойчивост на предприятията, като помага на клиентите драстично да намалят потреблението на енергия и отпечатъка върху околната среда. С продуктите FlashArray клиентите могат да постигнат до 84,7% директни икономии на енергия в сравнение с конкурентни решения.

Отчетите Magic Quadrant™ са кулминация на стриктно, базирано на факти проучване на специфични пазари, предоставящо широкоъгълна представа за относителните позиции на доставчиците на пазари, където растежът е висок и диференциацията на доставчиците е отчетлива. Доставчиците са разположени в четири квадранта: Лидери, Претенденти, Визионери и Нишови играчи. Изследването позволява на организациите да извлекат максимума от пазарния анализ в съответствие с техните уникални бизнес и технологични нужди.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.