Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Pure Storage и публичния сектор

Май 15, 2023

purestorage, asbis, PURESTORAGE

Pure Storage и публичния сектор

Pure Storage подпомага модернизацията на правителствената инфраструктура и трансформацията на облачните услуги.

 Pure е доверен партньор на основни правителствени агенции в разузнавателния, отбранителния, гражданския, здравния, държавния, местния и образователния сектори. Pure има доверието на над 175 от 440-те федерални агенции на Съединените щати, които разчитат на неговите услуги, включително агенции във всички клонове на федералното правителство на САЩ и Министерството на отбраната на САЩ. На щатско, местно и образователно ниво Pure има клиенти в 48 от 50-те щата на САЩ. Бизнесът на Pure Storage в публичния сектор постигна върхове за всички времена, тъй като клиентската база и портфолиото от услуги на използване постоянно се обогатяват. Сред най-новите клиенти на Pure са:

  • Голяма агенция в рамките на Министерството на финансите избра Pure, за да замени своите наследени масиви за съхранение с прости, мащабируеми изцяло флаш решения, които помагат за решаването на най-големите и най-сложни предизвикателства при управлението на данни.               
  • Основна агенция в рамките на Министерството на вътрешната сигурност избра Pure FlashBlade®, за да подпомогне захранването на своите усъвършенствани анализи и AI операции. Тази технология е ключова за мисията на агенцията за повишаване на националната сигурност чрез иновации, разузнаване, сътрудничество и доверие.               
  • Commonwealth of Massachusetts прие Pure-as-a-Service заедно с FlashArray™, FlashStack® за блокова производителност и блоков капацитет, FlashBlade и Portworx® Suite за контейнеризиране и модернизиране на ключови приложения. Commonwealth успя да модернизира своята инфраструктура и приложения, за да поддържа непрекъваемостта на услугите за своите агенции.

Тенденциите и нововъведенията в облачната трансформация, ransomware, киберсигурността, DevOps и изкуствения интелект (AI) са катализатори за модернизация в публичния сектор. Агенциите се стремят да внедрят хибридни облачни стратегии, които най-добре обслужват техните цели, като базират някои работни натоварвания в облака, докато релокират други в собствени масиви, а значението на контейнеризацията нараства. Американският спасителен план, CARES act и други правителствени програми за подпомагане засилват тази тенденция и позволяват на организациите да инвестират още повече в изграждане на сигурни и устойчиви центрове за данни, необходими за полването на тези нови технологии.

Pure се утвърди като предпочитан доставчик сред клиентите от публичния сектор, тъй като предлаганите решения и услуги, със своята с гъвкавост, скалируемост и бързодействие осигуряват висока устойчивост и производителност, независимо от това къде се съхраняват съответните данни.

Pure помага на клиентите си да използват данни, като същевременно намалява сложността и разходите за управление на инфраструктурата зад тях.

За да научите повече за решенията Pure Storage за публичния сектор, посетете purestorage.com/government.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.