Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Pure Storage и публичния сектор

Май 15, 2023

purestorage, asbis, PURESTORAGE

Pure Storage и публичния сектор

Pure Storage подпомага модернизацията на правителствената инфраструктура и трансформацията на облачните услуги.

 Pure е доверен партньор на основни правителствени агенции в разузнавателния, отбранителния, гражданския, здравния, държавния, местния и образователния сектори. Pure има доверието на над 175 от 440-те федерални агенции на Съединените щати, които разчитат на неговите услуги, включително агенции във всички клонове на федералното правителство на САЩ и Министерството на отбраната на САЩ. На щатско, местно и образователно ниво Pure има клиенти в 48 от 50-те щата на САЩ. Бизнесът на Pure Storage в публичния сектор постигна върхове за всички времена, тъй като клиентската база и портфолиото от услуги на използване постоянно се обогатяват. Сред най-новите клиенти на Pure са:

  • Голяма агенция в рамките на Министерството на финансите избра Pure, за да замени своите наследени масиви за съхранение с прости, мащабируеми изцяло флаш решения, които помагат за решаването на най-големите и най-сложни предизвикателства при управлението на данни.               
  • Основна агенция в рамките на Министерството на вътрешната сигурност избра Pure FlashBlade®, за да подпомогне захранването на своите усъвършенствани анализи и AI операции. Тази технология е ключова за мисията на агенцията за повишаване на националната сигурност чрез иновации, разузнаване, сътрудничество и доверие.               
  • Commonwealth of Massachusetts прие Pure-as-a-Service заедно с FlashArray™, FlashStack® за блокова производителност и блоков капацитет, FlashBlade и Portworx® Suite за контейнеризиране и модернизиране на ключови приложения. Commonwealth успя да модернизира своята инфраструктура и приложения, за да поддържа непрекъваемостта на услугите за своите агенции.

Тенденциите и нововъведенията в облачната трансформация, ransomware, киберсигурността, DevOps и изкуствения интелект (AI) са катализатори за модернизация в публичния сектор. Агенциите се стремят да внедрят хибридни облачни стратегии, които най-добре обслужват техните цели, като базират някои работни натоварвания в облака, докато релокират други в собствени масиви, а значението на контейнеризацията нараства. Американският спасителен план, CARES act и други правителствени програми за подпомагане засилват тази тенденция и позволяват на организациите да инвестират още повече в изграждане на сигурни и устойчиви центрове за данни, необходими за полването на тези нови технологии.

Pure се утвърди като предпочитан доставчик сред клиентите от публичния сектор, тъй като предлаганите решения и услуги, със своята с гъвкавост, скалируемост и бързодействие осигуряват висока устойчивост и производителност, независимо от това къде се съхраняват съответните данни.

Pure помага на клиентите си да използват данни, като същевременно намалява сложността и разходите за управление на инфраструктурата зад тях.

За да научите повече за решенията Pure Storage за публичния сектор, посетете purestorage.com/government.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.