Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Възраждането на една икона: Bang & Olufsen представят новата Beosound A1

Юни 01, 2020

BANG&OLUFSEN

Възраждането на една икона: Bang & Olufsen представят новата Beosound A1

Bang & Olufsen представиха второто поколение Beosound A1, портативен Bluetooth говорител с множество награди на датската луксозна аудио марка, който е преработен така, че да включва цял арсенал от подобрения в производителността и дизайна. Новият Beosound A1 се предлага с изискан, по-тънък дизайн, който е напълно прахо и водоустойчив, има значително подобрен живот на батерията с до 18 часа време за възпроизвеждане при нормална сила на звука, преработен потребителски интерфейс и вграден изцяло Bluetooth Alexa гласов асистент. По-мощен и лесен за използване - най-добрият просто стана още по-добър.

Product overview

BEOSOUND A1 2nd Gen

„Първата ни колонка A1 беше любима на клиентите заради комбинацията от минималистичен дизайн, преносимост, мощен звук и вградения високоговорител, който улесни разговорите с приятели и семейството. Новият Beosound A1 надгражда и подобрява тези характеристики“, казва Christoffer Østergaard Poulsen, VP в Bang & Olufsen.

 Изискан минималистичен дизайн

Beosound A1 запазва елегантната си форма и уникални контури, оживени в сътрудничество с известен датски индустриален дизайнер. Второто поколение е със 7 процента по-леко от предишното, с малко по-лек корпус и заострена основа, с която колонката сякаш левитира. Кожената каишка - стилна ключова характеристика, която допълва преносимостта - гарантира, че Beosound A1 остава един от най-универсалните продукти с опции за окачване.

Бутоните са преработени и с променена позиция, за да подобрят цялостното взаимодействие с потребителите. Сега поставени по-близо до каишката за по-лесен достъп, бутоните имат и по-големи и по-ясни символи. В същото време LED индикаторът също е преместен в горната част на колонката, което значително подобрява видимостта му от всички ъгли.

Вътре в Beosound A1 ще намерите два  наново проектирани драйвера за още по-чист 360-градусов звук: 3,5-инчов алуминиев конусoвиден мидуфър, използващ мощна неодимова магнитна система, копринен 3/4-инчов куполов високочестотен говорител и подобрено DSP филтриране, захранвани от чифт 30-ватови усилватели от клас D. Сега говорителят се предлага с aptX адаптивен кодек за още по-добро безжично изживяване.

Първият в света изцяло Bluetooth гласов асистент

Новият Beosound A1 от второ поколение е първият Bluetooth високоговорител, който включва напълно интегриран Alexa гласов асистент, който ще улесни достъпа до музика, изпробване на нова рецепта или игра със семейството. Използвайки технологията Far Field, Alexa може да се активира на разстояние до 5 м в зависимост от условията в стаята и да остане в готовност до 3 часа след изключване. И като всички добри помощници, Beosound A1 е надежден - най-новият Bluetooth кодек 5.1 гарантира най-добра връзка и най-голяма точност.


1Available as a software update from Q3 2020.

Отлична работа на батерията

Новият Beosound A1 предлага значително подобрение в живота на батерията. Сега Beosound A1 може да се похвали с до 18 часа време за слушане при нормална сила на звука от 70 dB, в сравнение с 4 часа при първото поколение, и до 48 часа при умерена сила на звука (55 dB) в сравнение с 24 часа в първото издание. Освен това, нова LED система предупреждава за ниска мощност и се свързва лесно с приложението Bang & Olufsen, за да покаже състоянието на батерията.

Изцяло непромокаема на дълбочина до 1 метър

Второто поколение Beosound A1 включва IP67 сертификат за сигурност в ситуации, в които говорителят е изложен на влиянието на вода и прах. IP67 означава, че колонката е устойчива на потапяне във вода на дълбочина до 1 м за 30 минути и е обезопасена от влиянието на пясък и мръсотия, за да може да се наслаждавате на любимата си музика край басейна и на плажа.

 

Три микрофона за разговори с превъзходно качество

А1 от второ поколение разполага с масив от три микрофона, гарантирайки значително подобрение в чистотата на разговорите, когато използвате Beosound A1 като спийкърфон. Разговорите с приятели и близки вече са толкова забавни и лесни, а Microsoft Swift Pair, както и Google Fast Pair улесняват настройките при използване на колонката за конферентни разговори в бизнеса.

 ЗА BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen е луксозна аудио марка, основана през 1925 в Струер, Дания, от Peter Bang и Svend Olufsen, чиято отдаденост и визия остават в основата на компанията. За почти век, Bang & Olufsen предизвикват границите на аудио технологиите, а компанията продължава да бъде на върха на акустичните иновации. Днес всеки продукт на Bang & Olufsen се характеризира с уникалната комбинация от красив звук, вечен дизайн и неповторима изработка. Иновативните продукти на компанията се продават по целия свят в специализираните магазини на Bang & Olufsen и в избрани ритейл обекти. Почти 700 служители работат във фирмата, която оперира на повече от 70 пазара. Акциите на Bang & Olufsen са листнати на NASDAQ Copenhagen A/S. 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.