Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 24, 2023
Два месеца след като Intel пусна 4-то поколение процесори Intel Xeon Scalable, ...
Март 06, 2023
С предимствата на флаш паметта и подобрената ефективност в сравнение с твърдите ...
Март 02, 2023
Представяне на нови модели с AMD 3D V-Cache™ технология за най-добра ...
Март 01, 2023
Удвоете производителността на дисковете за приложения с интензивно използване ...
Февруари 08, 2023
Когато за вас един лаптоп трябва да е преди всичко преносим, непременно трябва ...
Февруари 07, 2023
С честота от 6.0 GHz, i9-13900KS е важно събитие за компютърната индустрия
Февруари 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Твърди дискове с технология MACH.2

Март 01, 2023

data, hard drive, technology

Твърди дискове с технология MACH.2

Удвоете производителността на дисковете за приложения с интензивно използване на данни

 Какво представлява MACH.2?

Изчислителна мощност, капацитет и производителност: всички те трябва да продължат да се развиват напред, за да могат технологичните иноватори да решат най-големите предизвикателства пред човечеството.
Нуждата от все по-голяма плътност на данните върху твърдите дискове оказва непрестанен натиск върху производителността. За да реши този казус, на сцената излиза технологията MACH.2
Благодарение на нея клиентите с приложения с интензивно използване на данни ще продължат да се възползват от най-високите нива на производителност на твърдите дискове - в това число IOPS, пропускателна способност и ниска степен на латентност, като в същото време са в крак с необходимостта от управление на непрекъснато нарастващите количества данни.

MACH.2 е първата в света технология за твърди дискове с повече от един задвижващи механизми. Базира се на два независими един от друг механизъма за движение на главите, които едновременно прехвърлят данни.
MACH.2 решава проблема с необходимостта от по-висока производителност, като прави възможно наличието на паралелни потоци данни от и към твърдия диск.
Като позволява на хост компютъра в дейта центъра да изисква и получава данни от две области на устройството едновременно, MACH.2 удвоява производителността на IOPS на всеки отделен твърд диск.
С помощта на MACH.2 хиперскалируемите центрове за данни могат да постигнат увеличение на производителността, без да се налага да жертват капацитет или ТСО.

ПРЕДИМСТВА НА MACH.2 

Посрещнете всички изисквания на приложенията с интензивно използване на данни с най-високите нива на производителност при твърдите дискове, като управлявате по най-добрия начин растящите обеми данни.

  • Удвоете производителността - MACH.2 гарантира удвояване на производителността. Посредством два независими задвижващи механизъма  и потока на данните прави възможни паралелните потоци от и към хоста.
  • Оптимална латентност - Удвоявате скоростта на трансфер на данните спрямо дисковете с един задвижващ механизъм, подобрявайки последователната производителност.
  • Използвайте максимално дисковете - MACH.2 използва технологията на паралелизма, за да позволи два независими потока за двуканален достъп.

 За повече информация можете да се свържете с нас на sales@asbis.bg

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.