Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Твърди дискове с технология MACH.2

Март 01, 2023

data, hard drive, technology

Твърди дискове с технология MACH.2

Удвоете производителността на дисковете за приложения с интензивно използване на данни

 Какво представлява MACH.2?

Изчислителна мощност, капацитет и производителност: всички те трябва да продължат да се развиват напред, за да могат технологичните иноватори да решат най-големите предизвикателства пред човечеството.
Нуждата от все по-голяма плътност на данните върху твърдите дискове оказва непрестанен натиск върху производителността. За да реши този казус, на сцената излиза технологията MACH.2
Благодарение на нея клиентите с приложения с интензивно използване на данни ще продължат да се възползват от най-високите нива на производителност на твърдите дискове - в това число IOPS, пропускателна способност и ниска степен на латентност, като в същото време са в крак с необходимостта от управление на непрекъснато нарастващите количества данни.

MACH.2 е първата в света технология за твърди дискове с повече от един задвижващи механизми. Базира се на два независими един от друг механизъма за движение на главите, които едновременно прехвърлят данни.
MACH.2 решава проблема с необходимостта от по-висока производителност, като прави възможно наличието на паралелни потоци данни от и към твърдия диск.
Като позволява на хост компютъра в дейта центъра да изисква и получава данни от две области на устройството едновременно, MACH.2 удвоява производителността на IOPS на всеки отделен твърд диск.
С помощта на MACH.2 хиперскалируемите центрове за данни могат да постигнат увеличение на производителността, без да се налага да жертват капацитет или ТСО.

ПРЕДИМСТВА НА MACH.2 

Посрещнете всички изисквания на приложенията с интензивно използване на данни с най-високите нива на производителност при твърдите дискове, като управлявате по най-добрия начин растящите обеми данни.

  • Удвоете производителността - MACH.2 гарантира удвояване на производителността. Посредством два независими задвижващи механизъма  и потока на данните прави възможни паралелните потоци от и към хоста.
  • Оптимална латентност - Удвоявате скоростта на трансфер на данните спрямо дисковете с един задвижващ механизъм, подобрявайки последователната производителност.
  • Използвайте максимално дисковете - MACH.2 използва технологията на паралелизма, за да позволи два независими потока за двуканален достъп.

 За повече информация можете да се свържете с нас на sales@asbis.bg

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.