Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Твърди дискове с технология MACH.2

Март 01, 2023

data, hard drive, technology

Твърди дискове с технология MACH.2

Удвоете производителността на дисковете за приложения с интензивно използване на данни

 Какво представлява MACH.2?

Изчислителна мощност, капацитет и производителност: всички те трябва да продължат да се развиват напред, за да могат технологичните иноватори да решат най-големите предизвикателства пред човечеството.
Нуждата от все по-голяма плътност на данните върху твърдите дискове оказва непрестанен натиск върху производителността. За да реши този казус, на сцената излиза технологията MACH.2
Благодарение на нея клиентите с приложения с интензивно използване на данни ще продължат да се възползват от най-високите нива на производителност на твърдите дискове - в това число IOPS, пропускателна способност и ниска степен на латентност, като в същото време са в крак с необходимостта от управление на непрекъснато нарастващите количества данни.

MACH.2 е първата в света технология за твърди дискове с повече от един задвижващи механизми. Базира се на два независими един от друг механизъма за движение на главите, които едновременно прехвърлят данни.
MACH.2 решава проблема с необходимостта от по-висока производителност, като прави възможно наличието на паралелни потоци данни от и към твърдия диск.
Като позволява на хост компютъра в дейта центъра да изисква и получава данни от две области на устройството едновременно, MACH.2 удвоява производителността на IOPS на всеки отделен твърд диск.
С помощта на MACH.2 хиперскалируемите центрове за данни могат да постигнат увеличение на производителността, без да се налага да жертват капацитет или ТСО.

ПРЕДИМСТВА НА MACH.2 

Посрещнете всички изисквания на приложенията с интензивно използване на данни с най-високите нива на производителност при твърдите дискове, като управлявате по най-добрия начин растящите обеми данни.

  • Удвоете производителността - MACH.2 гарантира удвояване на производителността. Посредством два независими задвижващи механизъма  и потока на данните прави възможни паралелните потоци от и към хоста.
  • Оптимална латентност - Удвоявате скоростта на трансфер на данните спрямо дисковете с един задвижващ механизъм, подобрявайки последователната производителност.
  • Използвайте максимално дисковете - MACH.2 използва технологията на паралелизма, за да позволи два независими потока за двуканален достъп.

 За повече информация можете да се свържете с нас на sales@asbis.bg

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.