Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
Демонстрирайте идеите си ясно и ефективно с новата първокласна 4K уеб камера
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
SonicWall засилва портфолиото си с ултра бързи точки за достъп по стандарта Wi-Fi 6

Август 26, 2022

SONICWALL

SonicWall засилва портфолиото си с ултра бързи точки за достъп по стандарта Wi-Fi 6

Новите точки за достъп от серията SonicWave 600, базирани на стандарта Wi-Fi 6, осигуряват постоянна и винаги защитена свързаност дори и за най-комплексните мрежи.

Download here

SonicWave A4

SonicWall представи на пазара новите си модели точки за достъп, базирани на стандарта Wi-Fi 6. Серията SonicWave 600 в комбинация с платформата за централизирано управление (WNM 4.0), осигуряват на потребителите сигурен безжичен обмен на данни с подобрена производителност и упростен модел за свързаност.

“В днешния хиперсвързан свят, организации от всички размери се целят да имат високопроизводителни безжични мрежи които са лесни за инсталация, могат да разчитат на тях и най-вече да са защитени.“ отбеляза президента и СЕО на SonicWall Bob VanKirk. „Серията SonicWave 600 предоставя както на многобройните ни клиенти, така и на доставчиците на управляеми услуги, онова решение което ще им помогне да се защитят потребителите по един сигурен и лесен за управление начин, без значение колко голяма или сложна е изградената им мрежа.” 

SonicWall Wireless Network Manager (WNM) 4.0 осигурява лесен и ефективен способ на организации, партньори и доставчици на управляеми услуги за сигурно управление на безжични мрежи. WNM е позициониран в облака като по този начин упростява работата с големи организации и дистрибутирани мрежи, посредством своя централизиран портал за управление.

Моделите от серията SonicWave 600 увеличават общия безжичен обмен на данни 4 пъти, сравнени с устройства които са базирани на стандарта Wi-Fi 5, както и понижават забавянията с до 75%.

Моделите от серията SonicWave 600 разполагат и с редица ключови функционалности, разрешаващи различни оперативни задачи които изискват сигурност, управление, лесна инсталация и скалируемост:

  • Увеличен безжичен обмен на данни 4 пъти. Използването на Wi-Fi 6 и 802.11ax предоставят на потребителите по-високи пропусквателни възможности, по-малки закъснения на трафика и оптимизирана себестойност на продукта.
  • Ултра бързи безжични скорости за натоварени мрежи. Снабдени с технологията на стандарта Wi-Fi 6, моделите от серията SonicWave 600, решават проблема с високонатоварени мрежи и наличието на голям брой потребители.
  • Киберсигурност от ново поколение. Повишена сигурност и блокиране и на най-новите кибер атаки посредством интеграцията на точките за достъп с решенията за „sandbox“ – SonicWall Capture Advanced Threat Protection (ATP), патентованата технология за Real-Time Deep Memory Inspection (RTDMI) и Reassembly-Free Deep Packet Inspection.
  • Засичане на заплахи и премахването им. Сканиране на входящия и изходящия безжичен трафик чрез проверка на всеки пакет от данни (deep packet inspection), и премахването на зловредния трафик който може да съдържа в себе си malware, дори и при криптирани сесии.
  • ReduМинимални прекъсвания. Никога повече не позволявайте на нарушения във връзката да нарушават бизнес ви.
  • Интеграция с IoT мрежи. Проектирани за високопроизводителни и натоварени мрежи с различни по употреба и дизайн устройтва.
  • Автоматизиран Ъпгрейд. Подобрете производителността и сигурността си, на вашите скорости и в рамките на вашия бюджет, до най-новата технология.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.