Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Supermicro обнови линията на решението Scality RING

Юли 20, 2021

Supermicro

Supermicro обнови линията на решението Scality RING

Supermicro Delivers an Optimized Software-Defined Storage Solution for Large Scale On-Premises Management of Unstructured Data in Partnership with Leading Software Company

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), световен лидер в корпоративните изчисления, съхранение, мрежови решения и екологични изчислителни технологии, актуализира портфолиото от уеб и решения, свързани със сложни SDS хранилища, базирани на хардуер Supermicro и софтуер Scality RING.

Юрий Слухай, ръководител на фокусната група на сървъра и BDM в ASBISc Enterprises Plc казва: „Едно от основните решения за съхранение на неструктурирано съдържание и медийни данни днес е използването на системи за съхранение на файлове и обекти, които имат висока мащабируемост и ниски разходи за съхранение на 1GB / 1PB данни. И един от лидерите в този сегмент на пазара на системи за съхранение е решението на Scality като софтуерно дефинирано хранилище (SDS)-известно като Scality RING. Първата версия на тази система за съхранение е пусната през 2010 г. И днес това е мащабно решение, използващо комуникации peer-to-peer и разпределена архитектура без споделено, разгърната на сървърите x86.

Един от производителите, които сертифицират своите решения за Ssality RING, е американската компания Supermicro, която предлага специално подготвена линия сървърни решения, разработена и сертифицирана съвместно със Scality.

За какво е това решение и как е изградено?

Софтуерът Scality RING е внедрен в сървърния клъстер, състоящ се от минимална конфигурация от 3 възли за съхранение на базата на сървъри Supermicro (пълни или частично попълнени), може да се мащабира над 100PB и реализира цял набор от достъп, защита на данните и управление на системата услуги. Supermicro/Scality Storage може да бъде внедрен в 2 основни HW-решения-както за пропускателна способност/съхранение на капацитет, така и за мащабно съхранение с голям капацитет.

Scality RING поддържа много протоколи за достъп до данни, включително Amazon Web Services (AWS) IAM & S3 (съвместими API с прост HTTP) на базата на представително прехвърляне на състояния (REST) и Swift и достъп до NFS файлове (v4), SMB / CIFS и ПРЕДПАЗНИК. А Supermicro със своите сървъри осигурява TCO и CapEx ефективност за хардуер и лесни бъдещи надстройки.

Решението се доставя като напълно сглобено във фабриката Supermicro с добавени лицензи Scality RING, изискващи допълнително предварително разгръщане от страна на клиента и включва следните софтуерни компоненти:

  • На най -високо ниво: разположени са мащабируеми услуги за достъп до данни (сървъри на конектори), които предоставят данни за приложения чрез протоколите, както и надзорник за централизирано управление и наблюдение на цялата система и нейното здраве.
  • Средното ниво на съхранение е виртуална разпределена файлова система с MESA СУБД за съхраняване на метаданни, възли за съхранение, I/O-демони и уеб-базиран портал за управление. MESA осигурява индексиране на обекти и управление на метаданни за файловата система Scally Scale-out (SOFS) като абстракционен слой. Едно приложение може да използва множество RING-конектори едновременно за достъп до данни, ако е необходимо.
  • Долният леар е разпределеният слой за съхранение, който формира виртуалните възли за съхранение
  • За да се осигури висока наличност на съхранение на обекти (до „14 *деветки“) в Scality RING, вместо класическите RAID технологии се използват различни механизми за защита на данните, оптимизирани за разпределени системи, включително локално и географски разпределено кодиране на репликация и изтриване, и можете да комбинирате репликация с изтриване на кодиране в един конектор.

Примерите за внедряване на Scality RING са правителствени организации, големи болници и здравни власти, компании за медийни услуги и доставчици на съдържание, промишлени производители, както и телекомуникационни и облачни доставчици.

Решението предлага рамка за съхранение в мащаб на петабайт, предлагаща рентабилно мащабиране, производителност и устойчивост, съчетано с предварително дефинираните хардуерни конфигурации на Supermicro, които предлагат на потребителите разгръщане и ниво на обслужване, подобно на уреди, за да отговарят на корпоративните изисквания.

С тези решения клиентите могат да внедрят както оптимизирано за производителността, така и оптимизирано за капацитет хранилище, различни нива на трайност на данните и поддръжка на малки до големи обекти или файлове в едно глобално пространство от имена. Потребителите могат да управляват и управляват изключително мащабни, глобално разпръснати операции за съхранение просто и рентабилно, като автоматизират много общи операции за съхранение. RING Supervisor UI е цялостен, унифициран портал за всички аспекти на мониторинга, управлението и поддръжката.

Повече информация за Supermicro Solution за Scality® RING® можете да намерите тук>>

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.