Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Декември 05, 2023
Проектирай. Изгради. Ускори. Най-добрият процесор за работни станции
Ноември 23, 2023
ASBISC Enterprises Plc, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработващ и ...
Ноември 22, 2023
Оторизираните партньори на Dell Technologies могат да печелят допълнителни ...
Ноември 16, 2023
ASBISC Enterprises Plc, водещ дистрибутор, разработчик и доставчик на IT и IoT ...
Ноември 15, 2023
За Omada SDN важен фактор при избора на идеалното решение е броят на свързаните ...
Ноември 14, 2023
Максимален капацитет за съхранение за най-висока ефективност
Ноември 06, 2023
Mill, норвежки производител, специализиращ се в създаването на интелигентни ...
Октомври 23, 2023
В допълнение към стандартните точки, членовете на Intel Partner Alliance могат ...
Октомври 20, 2023
Отличаващ се с широка гама от аксесоари и батерии, с възможност за бърза ...
Октомври 17, 2023
Шест нови отключени процесорa за настолни компютри, предоставящи до 24 ядра и ...
Supermicro обнови линията на решението Scality RING

Юли 20, 2021

Supermicro

Supermicro обнови линията на решението Scality RING

Supermicro Delivers an Optimized Software-Defined Storage Solution for Large Scale On-Premises Management of Unstructured Data in Partnership with Leading Software Company

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), световен лидер в корпоративните изчисления, съхранение, мрежови решения и екологични изчислителни технологии, актуализира портфолиото от уеб и решения, свързани със сложни SDS хранилища, базирани на хардуер Supermicro и софтуер Scality RING.

Юрий Слухай, ръководител на фокусната група на сървъра и BDM в ASBISc Enterprises Plc казва: „Едно от основните решения за съхранение на неструктурирано съдържание и медийни данни днес е използването на системи за съхранение на файлове и обекти, които имат висока мащабируемост и ниски разходи за съхранение на 1GB / 1PB данни. И един от лидерите в този сегмент на пазара на системи за съхранение е решението на Scality като софтуерно дефинирано хранилище (SDS)-известно като Scality RING. Първата версия на тази система за съхранение е пусната през 2010 г. И днес това е мащабно решение, използващо комуникации peer-to-peer и разпределена архитектура без споделено, разгърната на сървърите x86.

Един от производителите, които сертифицират своите решения за Ssality RING, е американската компания Supermicro, която предлага специално подготвена линия сървърни решения, разработена и сертифицирана съвместно със Scality.

За какво е това решение и как е изградено?

Софтуерът Scality RING е внедрен в сървърния клъстер, състоящ се от минимална конфигурация от 3 възли за съхранение на базата на сървъри Supermicro (пълни или частично попълнени), може да се мащабира над 100PB и реализира цял набор от достъп, защита на данните и управление на системата услуги. Supermicro/Scality Storage може да бъде внедрен в 2 основни HW-решения-както за пропускателна способност/съхранение на капацитет, така и за мащабно съхранение с голям капацитет.

Scality RING поддържа много протоколи за достъп до данни, включително Amazon Web Services (AWS) IAM & S3 (съвместими API с прост HTTP) на базата на представително прехвърляне на състояния (REST) и Swift и достъп до NFS файлове (v4), SMB / CIFS и ПРЕДПАЗНИК. А Supermicro със своите сървъри осигурява TCO и CapEx ефективност за хардуер и лесни бъдещи надстройки.

Решението се доставя като напълно сглобено във фабриката Supermicro с добавени лицензи Scality RING, изискващи допълнително предварително разгръщане от страна на клиента и включва следните софтуерни компоненти:

  • На най -високо ниво: разположени са мащабируеми услуги за достъп до данни (сървъри на конектори), които предоставят данни за приложения чрез протоколите, както и надзорник за централизирано управление и наблюдение на цялата система и нейното здраве.
  • Средното ниво на съхранение е виртуална разпределена файлова система с MESA СУБД за съхраняване на метаданни, възли за съхранение, I/O-демони и уеб-базиран портал за управление. MESA осигурява индексиране на обекти и управление на метаданни за файловата система Scally Scale-out (SOFS) като абстракционен слой. Едно приложение може да използва множество RING-конектори едновременно за достъп до данни, ако е необходимо.
  • Долният леар е разпределеният слой за съхранение, който формира виртуалните възли за съхранение
  • За да се осигури висока наличност на съхранение на обекти (до „14 *деветки“) в Scality RING, вместо класическите RAID технологии се използват различни механизми за защита на данните, оптимизирани за разпределени системи, включително локално и географски разпределено кодиране на репликация и изтриване, и можете да комбинирате репликация с изтриване на кодиране в един конектор.

Примерите за внедряване на Scality RING са правителствени организации, големи болници и здравни власти, компании за медийни услуги и доставчици на съдържание, промишлени производители, както и телекомуникационни и облачни доставчици.

Решението предлага рамка за съхранение в мащаб на петабайт, предлагаща рентабилно мащабиране, производителност и устойчивост, съчетано с предварително дефинираните хардуерни конфигурации на Supermicro, които предлагат на потребителите разгръщане и ниво на обслужване, подобно на уреди, за да отговарят на корпоративните изисквания.

С тези решения клиентите могат да внедрят както оптимизирано за производителността, така и оптимизирано за капацитет хранилище, различни нива на трайност на данните и поддръжка на малки до големи обекти или файлове в едно глобално пространство от имена. Потребителите могат да управляват и управляват изключително мащабни, глобално разпръснати операции за съхранение просто и рентабилно, като автоматизират много общи операции за съхранение. RING Supervisor UI е цялостен, унифициран портал за всички аспекти на мониторинга, управлението и поддръжката.

Повече информация за Supermicro Solution за Scality® RING® можете да намерите тук>>

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.