Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Август 04, 2022
Logitech G представя нова колекция, която поставя на фокус приобщаването и дава ...
Август 02, 2022
Раниците отговарят на изискванията за ръчен багаж на нискотарифните ...
Август 01, 2022
Новата версия предоставя на потребителите допълнителни инструменти за ...
Юли 28, 2022
Последният доклад за заплахите на Sonicwall разкрива нарастване на кибератаките ...
Юли 25, 2022
Q3 - Промоциите с точки на INTEL стартираха!
Юли 25, 2022
Клиентите на ASBIS вече ще могат да получат достъп до водещия мрежов софтуер и ...
Юни 29, 2022
АСБИС ще предлага цялото портфолио от мрежови решения на Edgecore в Европа.
Юни 21, 2022
С публичен вот Seagate, Infinidat, Exagrid, и Tintri бяха наградени за своите ...
Юни 17, 2022
Доставчикът беше отбелязан в две категории за сигурност, съответствие и ...
Юни 03, 2022
Новата мишка MX Master 3S и безжичните клавиатури MX Mechanical и MX Mechanical ...
TCL - нов бранд в портфолиото на АСБИС България

Юли 02, 2020

tcl, audio, headsets

TCL - нов бранд в портфолиото на АСБИС България

Аудио продуктите на TCL, един от най-големите производители на потребителска техника в света, са вече в България

ЖИВОТ, ИЗПЪЛНЕН С ИНОВАЦИИ И КРЕАТИВНОСТ

ПОРТФОЛИОТО НА АСБИС БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ВКЛЮЧВА И МАРКАТА TCL

Водещият дистрибутор на IT оборудване и решения АСБИС България обяви навлизането на марката TLC на българския пазар. Продуктовото портфолио на големия световен производител ще бъде представено от модерните и удобни аудио слушалки на бранда,

TCL Electronics (съкратено от The Creative Life) е една от най-големите корпорации за производство на потребителска електроника. Сред нейните амбиции са разработването и внедряването на най-модерните и интелигентни технологии. Нейна цел е създаване на иновативни продукти, достъпни за широк кръг потребители. TCL е сред лидерите по брой регистрирани патенти на годишна база.

„Добре установените взаимоотношения с ключови партньори на регионалните пазари, както и успешният опит в стартиране и популяризиране на домакински уреди и електроника за крайни потребители, се превърнаха в основни фактори при избора на партньор. Очакваме дълго и ползотворно сътрудничество с международния холдинг ASBIS и си поставихме за цел да заемем значителен дял от пазара на аудио аксесоари тази година “, коментира Шарон Сяо, директор на отдела за интелигентна свързаност в TCL Electronics.

АСБИС България има огромен опит в успешното налагане на нови брандове на българския пазар. “Следвайки стратегията за развитие, компанията ни продължава да разширява продуктовото си портфолио, като се фокусира върху най-обещаващите пазарни сегменти. Вълнуваме се, че стартираме дистрибуция на линията от модерни аудио продукти на TCL - един от световните лидери в потребителската електроника. Уверени сме, че стилният дизайн, уникалните иновативни технологии и най-важното - прекрасният звук и качество на слушалките TCL - няма да оставят безразлични нито потребителите, нито партньорите ни“, заяви Кристиян Спасов, продуктов мениджър в АСБИС България.

Гамата от TLC слушалки е представена от различни типове модели – безжични или с кабел, тип “тапи” или ”over ear”. Разделени са на четири тематични серии:

SOCL – предназначени са за потребители, които искат да се откроят с ярък съвременен стил. Тези слушалки се отличават с прозрачно тяло с градиентен цвят и мощни високоговорители в компактна форма, удобни за дългосрочна употреба;

MTRO - подходящи за градските хора, които основно се стремят да бъдат себе си. Основните характеристики на тези устройства са гъвкав дизайн, оптимален комфорт и удобство при ползване. Звукът е хипнотизиращ - с подсилени ниски честоти с отлична звукоизолация;

ELIT е първокласна колекция със сертифицирани Hi-Res високоговорители, които възпроизвеждат музика с висока степен на прецизност. Технологията за активно изолоране на шума, дългият живот на батерията, функцията за бързо зареждане и компактният дизайн са несъмнените предимства на серията;

ACTV - ще станат любими на всички, които обичат да спортуват. Високият клас на защита, надеждната фиксация и дълбокият бас ще направят тренировките още по-динамични и ефективни.

Слушалките на новата марка TLC вече се появиха в търговската мрежа от месец юни.

АСБИС България е един от най-големите дистрибутори на IT продукти, компоненти и решения на българския пазар. Надежден и стабилен партньор, работодател с широк спектър от възможности и международен опит. Компанията е част от международен холдинг с 28-годишен опит в дистрибуцията на IT, офиси в 28 държави, 30 000 активни клиенти и голям брой професионални награди.

Повече информация на: www.asbis.bg

TCL Electronics (съкратено от The Creative Life) е една от най-големите корпорации за производство на потребителска електроника. Компанията е основана през 1981 г. и в момента е на второ място в света по обем на доставени продукти. В TCL работят около 75 000 служители, на разположение са 28 изследователски лаборатории и 22 производствени мощности, и обслужва повече от 100 000 000 потребители по целия свят.

За подробна информация посетете уебсайта на компанията: https://www.tclusa.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.